2777
2789
عنوان

شروع سوپ برای بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 5523 بازدید | 44 پست

شیشه رو هم نمیگیره 

بچه اولم عالی بود تو خوردنش 

ولی این خیلی اذیت میکنه 

دارم ابگوشت میدمش سوپ میدمش اما با کلی بدبختی 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
۹ ماهگیش ۹ کیلو بود  الان ۱۰ ماهشه نبردم خیلللللی شیر خودمو میمکه خودم شدم پوست و استخون&nbs ...

پسره یا دختره ؟ برا دختر که وزن خوبیه . برا پسر هم خیلی کم نیست البته به وزن تولدش بستگی داره 

سه ماهه اول بین ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ باید اضافه کن 

بعد از سه ماهگی حدودا ۶۰۰ گرم تا شش ماهگی 

از شش ماهگی ۴۰۰ گرم حدودا ماهانه اضافه کنن خوبه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دیگه لعاب برنج نده لعاب برنج منسوخ شده دلیلشم اینه برنج بخاطر سم آرسنیک باید چندین ساعت شسته ب ...

باش عزیزم 

امروز هیچی ندادم گفتم چن روز ندم ببینم چطپر میشه

امپرازول دادم فایده نداشت

نکسیوم میدم ک خیلی خوب بود

ولی بعد از واکسن ۴ماهگی دوباره شدید شد رفلاکسش

ک دکتر گفت طبیعیه واکسن تشدید میکنه رفلاکسو

ولی خیلی گذشته از واکسنش دیگ باید بهتر میشد

شبا خابش اصن کیفیت نداره اذیته

بـِخند بِزار هَمه بِفَهمَن قَوى تَر اَز ديروزى!♡
باش عزیزم  امروز هیچی ندادم گفتم چن روز ندم ببینم چطپر میشه امپرازول دادم فایده نداشت نکسیوم ...

اگه غذای جامدو شروع کردی دیگه قطعش نکن چون معده عادت میکنه وقتی ندی بچه گرسنه میمونه بده ولی کم بده . دختر منم رفلاکس داشت ولی الان که شش ماهو نیمشه خیلی بهتر شده فقط اشتهاش کمه اونم زینک شروع کردم یکم داره بهتر میشه

نه اتفاقا غذای جامد رفلاکسو بهبود میده . ولی اگه زیاد داده بشه تشدیدش میکنه احتمالا زیاد بهش میدی که ...

بله عزیزم منم بهمین خاطر ۴ماهگی شروع کردم

تاحالام خوب بود

ولی الان یسری شبا خوب میخابه بعضی شبام اذیته

من خودم حس میکردم یا بخاطر فرنیه یا قطره اهن

ک الان ندادم هیچکدومشو چن روزه

ولی بازم بهتر نشده

شیشه اونت رو نگرفت؟

این نمیدونم چیه 

پسره وزنش خوبه نسبت به وزن تولدش 

ولی خب خودم اذیتم

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
بله عزیزم منم بهمین خاطر ۴ماهگی شروع کردم تاحالام خوب بود ولی الان یسری شبا خوب میخابه بعضی شبام ا ...

نه بده بهش . از یه سنی بچه خوابش سبک میشه دختر من خیلی راحت و زیاد میخوابید ولی یه ماه پیش خیلی اذیت میکردو موقع خواب نق میزد ولی الان باز داره بهتر میشه خوابشم

اگه غذای جامدو شروع کردی دیگه قطعش نکن چون معده عادت میکنه وقتی ندی بچه گرسنه میمونه بده ولی کم بده ...

الان چیا میتونم بهش بدم

بجز لعاب و فرنی؟؟

پوره زوده؟؟

نه بده بهش . از یه سنی بچه خوابش سبک میشه دختر من خیلی راحت و زیاد میخوابید ولی یه ماه پیش خیلی اذیت ...

منم همه امیدم ب اینه وارد۶ماه ک شد بهتر بشه

این نمیدونم چیه  پسره وزنش خوبه نسبت به وزن تولدش  ولی خب خودم اذیتم

شیشه طرح سینست بیشتر بچه ها میگیرن البته شیر کمکی رو باید آخر شب بدی که گیج خواب باشه مگرنه اینو میگیره سینه رو ول میکنه . تو سن پسر شما میتونی با لیوان کوچک هم بهش شیر خشک بدی من از الان بعضی اوقات با لیوان بهش آب میدم بنظرم اگه برات پولش مساله ای نیست سیصد بده یه شیشه اونت بگیر شاید گرفت اگه نگرفت بهش با لیوان شیر خشک بده. 

شیشه طرح سینست بیشتر بچه ها میگیرن البته شیر کمکی رو باید آخر شب بدی که گیج خواب باشه مگرنه اینو میگ ...

میخرم براش حتما 

ممنونم ازتون گلم

الان چیا میتونم بهش بدم بجز لعاب و فرنی؟؟ پوره زوده؟؟

لعابو که دیگه نده . موز و کره رو له کن بده.  سرلاک برنج بده . فرنی سیب . فرنی هویج . فرنی کدو حلوایی . سوپو هم از پنج ماهو نیم همونجوری که گفتم شروع کن .