2777
2789
عنوان

روز مادر بیایین

83 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها 

من هرسری چه تولد چه روز مادر برا مامانم هرچی میخرم کلییی غر میزنه و دلم و میشکنه گفتم عیب نداره بجاش بهش پول میدم پارسال روز مادر تصمیم گرفتم پول بدم گفتم بذارم تویه جعبه قشنگ تصمیم گرفتم به دم گل فروشی با گل طبیعی تزئین کنه گرفتمو حالا بحثش سر این بود که چرا گل مصنوعی نگرفتی طبیعی خراب میشع😐بگو اخه من هدفم این بود یه جعبه ای برای پول ها باشه نه ک گل بخرم ناگفته نماندم کیک هم هرسری خریدم کلی عیب هم رو اونا میگذاره 

برای تولدش پارسال تصمیم گرفتم دیگه هییچیی نخرم که نخوام غرر بشنوم و... اخه یه بارم نشد دلم نشکنه گفتم هیچی نمیخرم ک راحت باشم حالا از اونطرفم اومده گروه فامیلی ک اره دختره من که هیچی برام نخرید و چی و فلان بقیم به من چیز گفتن😐. 

بخرم یه چیز نخرمم یه چیز حالا امسال موندم روز مادر چه گلی به سرم بزنم💔💔

پیلیز کمک✨

اینم بگم سلیقم خیلی خوبه کلا اخلاق مامانم اینطوری خودشم یه چیز بخره بعد سرویسمون میکنه میگه شما انتخاب کردین و من دوس ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندمه؟ والا هیچی ب ذهنم نمیرسه واسه مامان خودم بگیرم از بخت بدم پولامو گذاشتم پیشش بخوام ببرم شک میکنه سوپرایز خراب میشه اما هر سال معمولا پول ، گل یا کیک و لوازم آرایشی میگیرم براش.

هوا بد است، تو با کدام باد می‌روی؟چ ابر تیره‌ای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمی‌شود.
چندمه؟ والا هیچی ب ذهنم نمیرسه واسه مامان خودم بگیرم از بخت بدم پولامو گذاشتم پیشش بخوام ببرم شک میک ...

خودمم نمیدونم چندمه😂فقط میدونم این ماهه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792