شاخهmm4 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 755 عنوان نهاییها ترمیمی بیان لطفاااااا 124 بازدید | 10 پست بچه ها میگن که امسال امتحان رو سخت تر میدن چون تو کنکور تاثیر داره شمایی که رفتین ترمیم کردیم وفقط یکبار هم اجازه ترمیم داشتین امتحانت ن نسبت به سوالای پیش خیلی سخت بود و در حد کتاب نبود؟؟؟؟؟ متاهل متعهد _درخواست دوستی ممنوع 1401/10/15 | 16:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پشتکنکوری عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 238 سلام من برای سلامتو بهداشت رفتم ترمیم سوالای سال های قبل خیلی اسون تر بودن و اینکه خیلی به جذئیات توجه شده بود
گل_ناز۴۸۶ عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 530 دینی وشیمی سخت تر پارسال اسون تر ولی در کل بخونی خوب، میتونی ۲۰بگیری طوری نیست ک بگی نمیشه جواب داد اگر مسلط باشی میتونی
شاخهmm4 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 755 دینی وشیمی سخت تر پارسال اسون تر ولی در کل بخونی خوب، میتونی ۲۰بگیری طوری نیست ک بگی ن ... در حد کتاب هست یا مثل کنکور بودولی تشریحی ببین من امثال وقت نمی کنم کامل واسه کنکور بخونم ولی برا نهایی چه بخام چه نخوام باید بخونممیخوام برا خودم الویت بندی کنم متاهل متعهد _درخواست دوستی ممنوع
شاخهmm4 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 755 دینی وشیمی سخت تر پارسال اسون تر ولی در کل بخونی خوب، میتونی ۲۰بگیری طوری نیست ک بگی ن ... میشه لطفا بگی سخت تر یعنی در چه حدی متاهل متعهد _درخواست دوستی ممنوع
شاخهmm4 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 755 دینی وشیمی سخت تر پارسال اسون تر ولی در کل بخونی خوب، میتونی ۲۰بگیری طوری نیست ک بگی ن ... مثلا تو قسمت اکسایش و کاهش مسئله اومده بود متاهل متعهد _درخواست دوستی ممنوع
شاخهmm4 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 755 سلام من برای سلامتو بهداشت رفتم ترمیم سوالای سال های قبل خیلی اسون تر بودن و اینکه خیلی به جذئ ... اگر تو نت بزنم میتونم مال دیماه امسالو پیدا کنمبعد این دیگه آخرین ترمیم تون بود درسته متاهل متعهد _درخواست دوستی ممنوع
شاخهmm4 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 755 دینی وشیمی سخت تر پارسال اسون تر ولی در کل بخونی خوب، میتونی ۲۰بگیری طوری نیست ک بگی ن ... این آخرین ترمیمت بود متاهل متعهد _درخواست دوستی ممنوع
پشتکنکوری عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 238 اگر تو نت بزنم میتونم مال دیماه امسالو پیدا کنم بعد این دیگه آخرین ترمیم تون بود درسته اره هست، اره این اخرین ترمیمه کلن برا هر درس فقط یک بار میتونی امتحان بدی
گل_ناز۴۸۶ عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 530 میشه لطفا بگی سخت تر یعنی در چه حدی یعنی چی عزیزم چ حدیمیگم ک سخت بود ولی طوری نیست ک نشه جواب داد اگر خود کتاب در حالت معمولی بخونی ومسلط بشی میتونی جواب بدی
شاخهmm4 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 755 یعنی چی عزیزم چ حدی میگم ک سخت بود ولی طوری نیست ک نشه جواب داد اگر خود کتاب در حالت معمولی بخونی و ... ممنون متاهل متعهد _درخواست دوستی ممنوع