2777
2789
عنوان

کیا دلشون برای باباشون تنگ شده؟🫠

376 بازدید | 28 پست

سلام بابا

دوسال و هشت ماه و هشت روز و شونزده ساعت پیش وقتی حاضر میشدم بیام پیشت تو بیمارستان ، عمه از اونجا زنگ زد و گفت اینا دارن میگن خدا بیامرزه مریضتون رو...

نمیدونم چی شد که اون شب نمردم

چی شد که اون شب صبح شد

فقط هنوز منتظر زنگم ،از بیمارستان، که بهم بگن اشتباه شده

که بهم بگن هنوز نفس میکشی

که دوباره برگردی خونه

برگردی پیشمون

بگی تموم شد اون مریضی لعنتی

بگی برگشتم پیشتون و دیگه هیچ وقت تنهاتون نمی‌ذارم

بابا بعد تو خیلی پشتمون خالی شده

قهرمان من

عزیز من 

فدای اون صورت ماهت و موهای سیاهت که هنوز سفید نشده بود

عزیز ترینم یه وقت فکر نکنی فراموشت کردم 

قربون قد و بالات، قربون اون صدای مخملیت بشم

خوابت رو دیدم 

لباس قشنگ پوشیده بودی مثل همیشه خوش تیپ و خوش رو

میخندیدی، یه جعبه شیرینی دستت بود

گفتی برای همیشه برگشتم پیشتون

پس چرا نیستی باباااااا

.........

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من

کامل درکتون میکنم

روح تمام پدران آسمونی شاد

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡

خوش بحالت عزیزم که پدرماهی داشتی انشالله روحش قرین رحمت الهی من بابام ده ساله ازدس دادم ولی مناسفانه اصلن دلم براش تنگ نشده 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
خدا رحمتشون کنه  حتما خیلی پدر خوبی بودن  . خدا به دور ، من هیچ وقت دلم براش تنگ نمیشه&n ...

ممنونم عزیزم

بله یک فرشته بووود

یک فرشته بی همتاااااا

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

پدرم به خدایت بگو
خط و نشان دوزخ را برایم نکشد
جهنم تر از نبودنت سراغ ندارم🥺🥺

خدا بیامرزه همه پدر و مادرهای آسمونی و 😭😭

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫