2777
2789
عنوان

کیا دلشون برای باباشون تنگ شده؟🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 28 پست
من کامل درکتون میکنم روح تمام پدران آسمونی شاد

مممنونم عزیزم، روح پدر بزرگوارتون شاد❤️

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روحشون شاد😭۱۸ بهمن دو سال میشه که منم بابامو ندارم لعنت به این زندگی که بعد بابام همه چیز برام بی معنی شد دلم لک زده براش برای خنده هاش،شوخی هاش،رقصیدناش،با صدای بلند نماز خوندناش،نشستن دور هم و تعریف کردناش 😭😭😭چقدر غصه میخورد وقتی یه کی گریه میکرد الهی بمیرم واسه دل نازکت عزیزم که زود چشمای خودت از غم دیگران بارونی میشد🥺😭

بيماري شون چي بود چند ساله بودن خدارحمتشون كنه برادر من ٢٥ساله فوت شد

ای وای عزیزم روحشون شاد باشه الهی❤️❤️

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

منم پدرم یکسال و ۵ ماه ک آسمونی شده😭

خدا بیامرزه پدر نازنینت و جایگاهش بهشت برین باشه استارتر 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

روح شاد عزیزم 

ولی من نمیدونم بابا داشتن چه حسی داره 

نمرده ها زندست ولی ای کاش مرده بود حداقل میرفتم سرقبرش گریه میکردم 

ولی هیچوقت برامون پدری نکرد هیچوقت طعم پدر داشتن و نچشیدم من هیچ داداشم که پسره و تو سن بلوغه و غرور داره چی اونم دلش پدر میخواد که بهش تکیه کنه ولی اون هیچوقت بابای ما نشد 

من از چهار سالگیم و داداشمم از قبل از به دنیا اومدنش پدرمونو ندیدیم 

شاید داداشم جلو مغازه ببینتش اما حسی نیست که پدری ای نکرده که باهاش حرف بزنه 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
روحشون شاد گلم بغضم ترکید😔

ممنون عزیزم،روح پدر عزیزتون شاد باشه ❤️

منم خیلی دلتنگ بابام هستم دوماه دیگه میشه دوسال که از پیشمون رفت💔

روحشون شاد عزیزم❤️

خدا رحمتشون کنه  حتما خیلی پدر خوبی بودن  . خدا به دور ، من هیچ وقت دلم براش تنگ نمیشه&n ...

توچراعزیزم؟

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
روحشون شاد عزیزم❤️

ممنونم عزیزم 

انشالله که روح پدر عزیزتون غرق آرامش باشه 🌹

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.