2777
2789
عنوان

سالگرد عقد / ۱۵ دی ۸۴

186 بازدید | 18 پست

۱۵ دی ماه ۸۴ رسما شدیم بنام هم ! ثبت شد اسممون تو شناسنامه های همدیگه 💙 عجب برفی هم اونشب می یومد . یادته ؟! وقتی اصرار کردن بیاین سوار ماشین بشین من بهت گفتم می یای بریم پیاده روی ؟! گفتی بریم همه میگفتن بابا هوا سرده و یخبندون ولی ما تصمیمون رو گرفته بودم تا بدور از هیاهو و شلوغی راه بریم و عاشقانه هامون رو با هم زمزمه کنیم .. همراه هم تو اون شب سرد و برفی قدم زدیم و گفتیم و گفتیم و گفتیم ! آخ که چه کیفی داشت مخصوصا اون لحظه ای که رسیدیم پشت در و بهم گفتی حاج خانم 😁😉 و 🥰 .

۱۷ سال گذشت به همین راحتی . سختی های زیادی رو پشت سر گذروندیم و در کنارش خوشی هم کم نداشتیم 🧿 .

مرسی که هستی 🤗🥺💙

و ناخودآگاه مثل همیشه یاد نخستین_نگاه# فریدون_مشیری#   می افتم :

نخستین نگاهی که مارا به هم دوخت

نخستین سلامی که در جان ما شعله افروخت

نخستین کلامی که دل های ما را

به بوی خوش آشنایی سپرد و

به مهمانی عشق برد؛ 

پر از مهر بودی

پر از نور بودم

همه شوق بودی

همه شور بودم.

چه خوش لحظه هایی که دزدانه از هم

نگاهی ربودیم و رازی نهفتیم

چه خوش لحظه هایی که "می خواهمت" را

به شرم و خموشی نگفتیم و گفتیم

و .....

بمونه بیادگار اینجا برای من ؛ برای تو ....برای پاسداشت اون روز 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارک باشه سالگردتون

خوشبخت باشید

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

لباس و كفش چي پوشيده بودين رفتين پياده روي 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

عزیییزم🥺❤️چه زیبا نوشتین...

منو همسرم هم تمام تاریخای مهم زندگیمون تو دی هست🌱از اولین قرار ،عقد،عروسی❤️

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
عزیییزم🥺❤️چه زیبا نوشتین... منو همسرم هم تمام تاریخای مهم زندگیمون تو دی هست🌱از اولین قرار ،عقد،ع ...

🌺🙏

من معروفم برای بذهن سپردن تولدا و مراسمات.  همیشه هم تو گروه‌های خانوادگی و فامیلی مناسبت ها رو ذکر می کنم .

ما ۸ آذر خواستگاری، ۹ دی نامزدی ؛ ۱۵ دی عقد و آبان بعد ازدواج

حالا سالگرد اولین بیرون رفتن و اولین بوسه و .... همه و همه تو ذهنمه و یادآوری اون رو به همسر واجب میدونم 😂