2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو سال نیم بودگرفتم راحت همکاری کرد الان سه سالشه خودش میره قصریش واسه جیش وپی پی فقط شبا وقت خاب پوشک میکنم

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

صحبت میکنه؟ منظورشو بفهمونه؟ مثلا بگه جیش دارم .یا بگه دستشویی؟

آره بابا دیروز رو  صنوق عقب ماشین گذاشتمش میگه پلیس کممممک دارم میفتم تا اون خد میفهمه 

آره بابا دیروز رو  صنوق عقب ماشین گذاشتمش میگه پلیس کممممک دارم میفتم تا اون خد میفهمه

خب پس میتونی یادش بدی .اول تو داستان ها شروع کن براش قصه هاشو بگو کتاب های از پوشک گرفتن و براش بخون ذهنش که آماده شد دیگه بازش بذار و صبوری کن یکساعت یه بار ببرش دستشویی کم کم متوجه میشه که تو چه حالتی باید بگم دستشویی دارم صبوری کن و اگه از دستش در رفت داد نکش چون باهات لجبازی میکنه و پروسه طولانی میشه

اللهم صل علی محمد وآل محمد
درسته بعد دوسالگی عاقل ترن بچه ها ولی هرچی بزرگ تر بشن بنظرم تنبل تر میشن

نه درکشون خیلی بیشتره و کم تر اذیت میشن و اذیت میکنن .زود گرفتن بچه از پوشک فقط سختی داره برای مادر و بچه ای که درک درستی از این کارنداره

اللهم صل علی محمد وآل محمد