2789
عنوان

دلم شکسته🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 22 پست
باز تو خوبی من میام یه جمله بگم با بغضض صدای مسسخرههه آخرش ام نمیتونم بگم صحنه رو با گریه ترک میکنم ...

وای گفتی دقیقااا هر وقت منم میخام یچی بگم سریع گریم میگیره بخاطر همین همیشه سکوت میکنم بعد ک تنها بشم گریه میکنم😒 خیلی بده همیشه بخاطر این خصلتم از خودم بدم میومده 

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

درسم تازه تموم شده منتظر طرحمم 

😍موفق باشی..

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

وای گفتی دقیقااا هر وقت منم میخام یچی بگم سریع گریم میگیره بخاطر همین همیشه سکوت میکنم بعد ک تنها بش ...

ای کاش انقد احساساتی نبودیم..

فکر میکردم تنهام😅😅

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

ای کاش انقد احساساتی نبودیم.. فکر میکردم تنهام😅😅

اره واقعا انقد یوقتایی بوده دلم میخاسته هرچی تو دلمه بیارم رو زبونم ولی مث چیییی گریم میگیره سریع🙄😂 منم بخاطر اینک از بچگی اکثرا سعی کردم کسی اشکمو نبینه دگ عادت کردم همیشه بریزم تو خودم و سکوت کنم  

میدونم بخدا برا همینم هس ک با وجود دردایی ک دارم بازم تو کارا کمکش میکنم ولی خب اونم باید درک داشته ...

عزیزم اگه حساس باشی خیلی صدمه میبینی با گذشت سالها اخلاق اطرافیانم اصلا عوض نشد هنوزم گاهی با حرفاشون دلمو میشکنن با اینکه میدونن فوق العاده حساسم. اونا عوض نمیشن ما باید تغییر کنیم. اون لحظه ای که از حرف دیگران غمگین میشی به خدا بگو میدونم هستی و میبینی خودت قلبمو آروم کن تنهایی نمی تونم انشالله آروم میشی.

عزیزم اگه حساس باشی خیلی صدمه میبینی با گذشت سالها اخلاق اطرافیانم اصلا عوض نشد هنوزم گاهی با حرفاشو ...

اره واقعا منم خیلی دارم سعی میکنم خودمو تغییر بدم و بی اهمیت باشم ولی هم سخته هم زمان بر امیدوارم ک یروزی به این مرحله برسم چون بقول شما ادم خیلی اذیت میشه اینجوری