2789
عنوان

دلم شکسته🙂

884 بازدید | 22 پست

دو سه روزه مریض شدم دیروز مامانم برگشت گفت از این بعد اشپزی با تو تا من کارای دگ کنم گفتم من حوصله اشپزی ندارم خوشم نمیاد ولی تو کارای دیگه که کمکت میکنم ( ظرف جارو زدن تمیز کاری هر روز بین ۲ الی ۳ ساعت کمک میکنم) تک دخترم هستم داداشم ک چون پسره نباید دست ب سیاه سفید بزنه بابامم ک تا شب میره سر کار ) بعد گفتم حالا این یکی دو روزه مریض شدم کمک نکردم بعد گف مگ روزای دگ چیکار کردی مثلا 🙂 این اولین بارشم نیستا بارها شده کمک کردنای منو ندیده و اینجوری حرف میزنه تازه من شرایط عادی ای ندارم بخاطر مشکلات و بیماریم🙂 ولی بازم میگم مامانم گناه داره کمکش میکنم ولی واقعا این رفتار درسته؟ کاش فقط یکم فقط یکم درک داشتن (: 

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !

دقیقا مثل مامان من هرکاری میکردم میگفت همه دختر دارن

منم دختر دارم 😂 سخت نگیر مامانا همینن

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درس نمی‌خونی؟

بیخیال

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

منم تا شب سرکارم وقتی خسته میام توقع ظرف شستن داره ازم،امروز کلی حرف بارم کرد بخاطر دوتا ظرف ک دیشب نشستم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

تو همه خونه ها هست..

یه وقت ناراحتش نکن بالاخره مادرته...

خودتم بزن به اون راه

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

دقیقا مثل مامان من هرکاری میکردم میگفت همه دختر دارن منم دختر دارم 😂 سخت نگیر مامانا همینن

من خیلی روحیه حساسی دارم دلم زود میشکنه نمیتونم در برابر حرفای ناراحت کننده دیگران راحت عبور کنم ولی کاش میشد اینجوری باشم اخه فقط این نیس ک کلا قدرت درک ندارن اینه که اعصابمو خورد میکنه 

من خیلی روحیه حساسی دارم دلم زود میشکنه نمیتونم در برابر حرفای ناراحت کننده دیگران راحت عبور کنم ولی ...

منم همیشه همینم..💔😅به اندازه من فکر نکنم باشی

مامان منم اینجوری بود بعدش بعد هر بار کار بهش میگفتم مثلا میگفتم مامان ظرفارو شستما مامان جارو کشیدن ...

پس خوبه تنها نیستم😐🤦🏻‍♀️😁

تا باشه اینجور دل شکستگی ها باشه از نوع مادر و دختری که تهش با هم خوب میشن. منظوری نداره مامانتون باور کنین منم همین مشکلات رو با مامانم دارم ولی خب مادره و پیش خدا هفت پشت جواز داره نمیشه کاریش کرد انشالله روز به روز بیشتر قدر همو بدونین

منم همیشه همینم..💔😅به اندازه من فکر نکنم باشی

بخدا اشکم دم مشکه ولی همیشه حفظ غرورم برام مهم بوده برا همین جلو بقیع خودمو سفت و محکم نشون میدم ولی تو خلوتم ... 🤦🏻‍♀😑

تا باشه اینجور دل شکستگی ها باشه از نوع مادر و دختری که تهش با هم خوب میشن. منظوری نداره مامانتون با ...

میدونم بخدا برا همینم هس ک با وجود دردایی ک دارم بازم تو کارا کمکش میکنم ولی خب اونم باید درک داشته باشه یا نه همیشه منو میزاره تو اولویت اخر زندگیش کلا منو خیلی دوست نداشت هیچ وقت 

بخدا اشکم دم مشکه ولی همیشه حفظ غرورم برام مهم بوده برا همین جلو بقیع خودمو سفت و محکم نشون میدم ولی ...

باز تو خوبی من میام یه جمله بگم با بغضض صدای مسسخرههه آخرش ام نمیتونم بگم صحنه رو با گریه ترک میکنم 😅😂😂