2777
2789

دایی شوهرم ۴۸سالشه بادخترش اومده چن روزاینجامهمون بودن کلی دخترش اذیتم کرد بخاطر باباش وشوهری چیزی نگفتم چن سال ازمن بزرگتره اومد دست به سیاه وسفیدنزد انگاردخترپادشاه بودبراخودم نمیتونم نهارشام بزارم بخاطرشوهرم صب تاشب مثل کنیزبراشون خدمت کردم صب زود بلن میشدم صبحونه درس میکردم براش نهارشام برا راهشون میوه وغذاگذاشتم یه خدافظی نکرد مث گاوسرشوانداخت پایین رف

امروززنگ زده شوهرم بهش میگه دایی ببخش دیگ زنم حاملس دیگ خودتم دیدی نمیتونه سرپاوایسه نتونستم ببرمتون شمال بگردونمتون دفعه بعدجبران میکنم میگه والا زنایه قدیم هم حامله میشد نمیدیدم مث زن تو سوسول بازی دربیارن نزار زیاداستراحت کنه بزارخودش کارکنه وگرنه باید باجله سقیر ببریشابیمارستان😒😒😒

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم خانواده شوهرم چرااینجورین بخدا هرچقدم بهشون احترام بزارم اصلا نمیفهمن دوست دارن فقط منوپیش شوهرم زایه کنن مادرشوهرمم مث همین برادرشه اصن مث آدم بزرگا رفتارنمیکنن مث یه بچه ۵ ساله هستن 

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲

خوبی که از حد بگذرد 

نادان خیال بد کند 🌸🌸

صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...‌😮‍💨😮‍💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔

اولا شوهرت برچی پپسی باز میکنه این وسط امدن خوردن ریختن رفتن باید تشکر کنن بعدشم ب اون چه دیدیش قشنگ تو روش بگو استراحتو کار من ب غیر خودم ب کسی مربوط نیست ملت چقد خاله زنک شدن

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

اگه از قبل میدونی اینطور آدم های قدرنشناسی هستن دیگه اینقدر واسشون ارزش قائل نشو پرو میشن

خودتو الکی ناراحت نکن بابا ارزش خودشونو نشون دادن دفعه بعدی توهم رفتی خونشون عین خودشون رفتار کن 

مواظب بعضی از حرفاتون باشید چون ممکنه یه نفر رو تا صبح بیدار نگه داره🤗