2777
2789
عنوان

مادرشوهر زرنگ

676 بازدید | 20 پست

دوستان مادرشوهرم زنگ میزنه به من یا همسرم بعد میگه مثلا فلان چیز رو واس من بخرید من بعداً پولشو میدم 

بعد نمی‌ده اولین و دومین بار گفتم عیبی نداره ولی الان دو ساله داره از همین روش از ما پول میگیره اولاش به شوهرم گفتم گفت ن اینجوری نیست الان خود شوهرمم میگه اینجوری ازمون پول  میگیره 

بیاد رک بگه من پول میخام بهم بدین آدم زورش نمیاد بخدا 

دوماه پیشم زنگ زد برید از طرف من واس اونیکی نوه اش پسر 30 سالست شلوار لی بخرید من پولشو میدم باز نداد:(

خودشم شوهرش فوت کرده هم حقوق داره هم مغازه بعد پیامه پولاش وای شوهر من میاد دیشب نگاه کردم دیدم نزدیک ۵تومن داره به شوهرم میگم اونم میگه من روم نمیشه بگم خودت بگو منم از اون بدتر روم نمیشه 

چیکار کنیم بنظرتون

دفه بعدی چیزی سفارش داد بگو مادر شرمنده کارتمون خالیه قسط دادیم واریز کنید تا بخریم براتون

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

چقدر بعضیا بی درکن

نمیخواد پولو بده مطمئن باش آدم اگه طلب داشته باشه امکان داره یادش بره اما بدهکاری عمرا.خودشو زده کوچه علی چپ.

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️ 🙏لطفا درخواست ندین🙏

من خودم روم نمیشه

ولی به نظرم عندفعه گفت بگو آخه مامان هردفعه خرید میکنیم پولشو نمیدید

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

مقصر شمایین از اول پرروش کردین همون دوسال پیش میگفتین قسط داریم وسط ماه از خانوادم کمک میگیرم نمیرسیم تا بفهمه گول نمیخورین الانم دیر نشده اگه یه وقت کنارش نشستی بگو زندگی خیلی سخت شده هرچی درمیاریم چیزی برامون نمیمونه قسطامونم زیاده دلم برا شوهرم میسوزه اگه هم زنگ زد یا جواب ندین یا بگین مسیرمون نمیخوره عجله داریم پول نداریم و کلی بهونه دیگه

هر چقدر هم شوهرت اوکیت باشه بازم بعدا به روت میاره که چرا بامادرم این رفتارو کردی حتی اگه قصر نشین باشه ، سیاست به خرج بده به شوهرت بگو اشکالی نداره بخدا بگه چقدر پول لازم داره بهش بدیم اینکه میگه من بعدا بهتون میدم ولی خبری نیست توهین میشه به شخصیت من و تو .

دفعه بعدی زنگ زد و چیزی خواست بگو مادر جون اتفاقا میخواستم بگم دستمون خالیه کارتمون چیزی نیست دارین ۳ ۴ تومن قرض بدین بعدا بهتون پس بدیم ، مطمئن باش دیگه کلا اینورام افتابی نمیشه خوی انسانیش اینطوریه .

اگه هم خواست چیزی بخره گفت پولشو بدین بعدا بهتون میدم بگو دستمون خالیه بزن به کارت ما بریم بخریم براتون یا خودتون برین بخرین 

تو هم برو ، مبادا از آنها که تنهایم گذاشتن جا بمانی !🙂✨
چقدر بعضیا بی درکن نمیخواد پولو بده مطمئن باش آدم اگه طلب داشته باشه امکان داره یادش بره اما بدهکار ...

من ابان ماه زایمان کردم خیلی تو خرج افتادیم شوهرمم ی کارمند معمولیه با کلی قسط و اجاره اینارو میدونه باز همون موقع ک من میخواستم برم بیمارستان ۲روز قبل زنگ زد گفت دارم میرم مشهد پول بلیط هواپما رو بدید میام میدم بهتون :)رفت اومد دو ماهم گذشته هنوز نداده

هر چقدر هم شوهرت اوکیت باشه بازم بعدا به روت میاره که چرا بامادرم این رفتارو کردی حتی اگه قصر نشین ب ...

بنده خدا اون آنقدر هر ماه کم میاره میگه کاش میشد پولمو مثلا این ماه از مامانم بگیرم. 

یه سری گفتیم پول نداریم گفت باشه حقوق تو ریختن بگیرید