2777
2789
عنوان

به دادم برسید😭😭

279 بازدید | 19 پست

بچه ها من هفته هشتم بارداری هستم از حالت تهوع دارم میمیرم قرصم اثر نداره اصلاااااا اشتها ندارم هیچی نمی‌خورم چیکار کنم 

برای نینیم یه صلوات می‌فرستین؟ 🥺

تحمل کن عزیزم

سخته ولی میگذره

منم مثل شما بودم

کم کم بهتر میشی

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سیرابی میگن خوبه امتحان کن همینجا شنیدم میگفتن بعد سیرابی کلا تهوعشون میرف

من اصلا اشتها ندارم بخورم خریدم سیرابی ولی دلم اصلا نمی‌کشه بزورم میخورم حالم بد میشه

عزیزم منم همینجوری بودم دیدم دارم از دست میرم یعنی بوی برنج در حال دَم بهم میخورد واااااای فقط خدا میدونه چه حالی میشدم هیچی از گلو من پایین نمیرفت از همه بو های دنیا بدم میومد مخصوصا بوی نون و برنج بعد دیدم دارم از دست میرم روز به روز ضعیفتر میشدم تا اینکه یچیزی به ذهنم رسید از این گیره های بینی هست واسه شنا از اونا گرفتم راحت شدم هیچ بویی نمیفهمیدم قشنگم غذا میخوردم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

منم کارم گریس  هیچ قرصی اثر ندارع

منکه از هفته ۷ ویارم شروع شده تا الان هنوزم ادامه داره اینقدر حالت تهوع شدید دارم دیگه گلوم زخم شده نمی‌دونم کی قراره خوب بشم غذا نمیتونم بخورم فقط یه دونه پرتقال و سیب دوتا دونه بادوم میخورم

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»

من تا روز بدنیا اومدنش بالا میاوردم هیچی هم اثر نداش😂

فداش بشم ارزششو داش

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤
من تا روز بدنیا اومدنش بالا میاوردم هیچی هم اثر نداش😂 فداش بشم ارزششو داش

اون ک آره ارزش داره واقعا

ولی خب میترسم هیچی نمی‌خورم طوریش بشه خدایی نکرده

عزیزم منم همینجوری بودم دیدم دارم از دست میرم یعنی بوی برنج در حال دَم بهم میخورد واااااای فقط خدا م ...

من رو بو حساس نیستم اشتها ندارم 

انگار تازه از رستوران اومدم بیرون سیر سیرم