2777
2789
عنوان

به دادم برسید😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 19 پست
اون ک آره ارزش داره واقعا ولی خب میترسم هیچی نمی‌خورم طوریش بشه خدایی نکرده

اون طوریش نمیشه نترس خودت کم خونی و پوکی استخوان میگیری اون از خون و کلسیم تو تغذیه میکنه 😍

مکمل هاتو ب وقتش بنداز 

چیزایی ک میلت میبره بخور مقوی بخور اما کم زیاد معدتو پر نکن 

یکی باشه برات بپزه بیاره خیلی خوبه میتونی بخوری 

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤
اون طوریش نمیشه نترس خودت کم خونی و پوکی استخوان میگیری اون از خون و کلسیم تو تغذیه میکنه 😍 مکمل ه ...

نه کسی نیست 

آره دیگه باید کم بخورم وگرنه حالم بد میشه ❤️

برای نینیم یه صلوات می‌فرستین؟ 🥺

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میترسم تا آخر همینجوری بمونم

نمیمونه نهایت تا هفته ۱۸ الی ۲۰ دیگه از من بد ویار تر فکر کنم نباشه افسردگی گرفته بودم ۴ ماه خونه بابام بودم 

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

عزیزم من سر این یکی بچم که باردارم تا ۴ ماه ویار خیلی بدی داشتم

یه دکتر طب سنتی یه ترکیبی بهم گفت که عالی بود و حتی گفت تو بارداری هیچ محدودیتی نداره

هل قُرابی یا هل باد + میخک + کبابه چینی این سه تا رو آسیاب کنین و به نسبت مساوی باهم ترکیب کنین با ۷ برابر شکر که اگه شکر قهوه ای باشه برای معده بهتره.

میتونین این ترکیب رو توی کپسول های خالی که از داروخونه میگیرین بکنین و هر وعده دوتا کپسول بخورین تا خوب بشین.برای من عالی بود