بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه سوال برام پیش اومده اگه کیسه اب پاره بشه خونه کثیف نمیشه یعنی 😶من سز بودم همچین چیزی تجربه ند ...
ن کثیف نمیشه من همین جور شدم پرسیدم گفتند نجس نیست البته از من اصلش ببخشید سر دستشویی بودم که ترکسد و بقیشم تو راه بیمارستان مجبور شدم با شلوار شوهرم رفتم بیمارستان😂😂
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
منم مثل شما بودم ۲۰روز پیش زایمان کردم درد پریودی داشتم خواهرم میگفت درد زایمان نیست ..رفتم پیش ماما گفت ۴سانت دهانه رحمت باز شده البته من هفته ۴۰بودم
همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
من یه سوال برام پیش اومده اگه کیسه اب پاره بشه خونه کثیف نمیشه یعنی 😶من سز بودم همچین چیزی تجربه ند ...
من امروز سه روزه زایمان کردم کیسه آبمو دکتر پاره کرد . اولش در حد پر شدن ی نوار بهداشتی خون و خونابه اومد . بعد قشنگ. هرجا میرفتم عین شیر آب بودم 🤣پوشک بچه استقاده کردم بعد