2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امروز سه روزه زایمان کردم کیسه آبمو دکتر پاره کرد . اولش در حد پر شدن ی نوار بهداشتی خون و خونابه ...

به سلامتی عزیرم من خداروشکر تجربه نکردم سز بودم خیلی می ترسیدم همچین دردی سراعم بیاد مجبور بشم طبیعی بیارم ولی شکر نشد ولی همیشه برام سوال بود اونا که میگن تو خونه کیسه اب ترکیده خب کجا ریخته خونه کثیف نشده یا موقع رفتن ماشین کثیف نمیشه😶

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
ن کثیف نمیشه من همین جور شدم پرسیدم گفتند نجس نیست البته از من اصلش ببخشید سر دستشویی بودم که ترکسد ...

یعنی از شلوار بیرون نمیریزه اخه من شنیدم خیلی زیاده که ابش مثل شیر اب🙄

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
الان دو ساعته پنج دقیقه یه بار میگیره ،،حالت تهوع هم دارم

اگه منظمه و مطمئن شدی درد زایمانه تو همین درد پله پایین و بالا کن.بشین پاشو کن اینقد تاثیر داره در روند زایمان.من تجربه کردم.خیلی سخته تو این وضعیت ولی خب دیگه باید بکنی

التماس دعا عزیزم تو رو خدا برای من لحظه زایمان تون دعا کن من 6 ماهه هستم و دکتر ختم بارداری داده ب ...

انشاالله که به حق قنداقه علی اصغر بچت سالم و سلامت به وقت خودش بیاد دنیا و بغل بگیریش عزیزدلم،،،چرا ختم بارداری؟

توروخدا برای منم دعا کن.زیر دلم درد میکنه.دکتر احتمال زایمان زودرس داده و گفته طول دهانه رحم کم شده. ...

انشاالله که بچت به وقت خودش سالم و سلامت بیاد بغلت اصلا استرس نداشته باش عزیزدلم فقط استراحت کن

خدا از دهنت بشنوه 😍😍😍😍😍

مراقب خودت باش فقط 

تونستی‌ اروم راه برو یه سری ورزشایی هست برا زایمان بزنی گوگل‌ میاره اگه درد نداشتی انجام بده به امید خدا تا فردا اینموقع نینی خوشگلت‌ اومده

پیشاپیش قدم نورسیده مبارک عزیزم😍😍🐣🐣🐣ان شاءالله بسلامتی راحتی زایمان کنی ونی نی روبغلش کنی  ...

رو چشمام ❤️ قربونت برم ممنون از دعای قشنگت،،،انشالله توم به آرزوهای قشنگت برسی فدات شم 😍🥰❤️💋