2777
2789

دوست عزیزم انشالله به سلامتی زایمان کنی میشه با دل پاکت برام دعا کنی امروز مشکل مالی دارم حل بشه ممنون منم واسه سلامتی نی نی ات و خودت یه ایت الکرسی می خونم ❤ 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
اگه منظمه و مطمئن شدی درد زایمانه تو همین درد پله پایین و بالا کن.بشین پاشو کن اینقد تاثیر داره در ر ...

وای به زور راه میرم یعنی دو دقیقه راه میرم میام میشیم پشت میزنم به بخاری نمیتونم پاشم،،،،،بشین پاشو خوبه برم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله که به حق قنداقه علی اصغر بچت سالم و سلامت به وقت خودش بیاد دنیا و بغل بگیریش عزیزدلم،،،چرا ...

بخدا هر وقت با بچم حرف میزنم میگم به حضرت علی اصغر امام حسین و به حضرت محسن حضرت فاطمه زهرا بگو با دستای کوچولو شون دستای کوچولوی تو رو هم بگیرن که اگه بگیرن زووود خوب میشی🥺😭😭😭

ولی نمیدونم😞

تکون هاش هم کم شده بچم😭نمیدونم الان تو چه حالیه

دکترا میگن خون بهش نمیرسه و هر لحظه ایست قلبی میکنه😭

امیدم فقط یه معجزه اس از طرف خدا

من  توی اتاق زایشگاه ترکید تخت پرررر ازآب شد

خب سوال منم دقیقا همینه اگه تو خونه باشه یا تو ماشین چی میشع اون موقع 🤣

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
تو شهر غریب با بچه ۳ساله نمیتونم استراحت کنم.اسم ام پری.برام دعا کن

باشه پری جان از خدا می‌خوام خودش کمکت کنه و بچت رو سالم و سلامت برات نگه داره تا وقت خودش به امید خدا 

هیچی  لباست کثیف میشه  بچه که بلافاصله  نمیاد طول میکشه

نه گلم با بچه کاری ندارم من شنیدم ابش خیلی زیاده مطمئنن از لباس بیرون میزنه دیگه اون ابه اون موقع چی میشع خونه کثیف میشع یعنی

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
وای به زور راه میرم یعنی دو دقیقه راه میرم میام میشیم پشت میزنم به بخاری نمیتونم پاشم،،،،،بشین پاشو ...

آره من دردامو تو خونه کشیدم ولی این کارا را کردم رفتم بیمارستان ۵ سانت باز بودم کیسه آبمو پاره کردن یه ساعت بعدش بچه دنیا اومد به همین راحتی

دوست عزیزم انشالله به سلامتی زایمان کنی میشه با دل پاکت برام دعا کنی امروز مشکل مالی دارم حل بشه ممن ...

رو چشمام دردت به جونم 😥 مشکل مالی خیلی بده خودمم تجربه اش رو داشتم ،،،،،از خدا میخوام هرچی زودتر مشکلت حل بشه و خدا رزق و روزی حلال و فراوان بهت بده و هیچ وقت محتاج نباشی انشاالله که به همین زودی پولدار بشی خوشگلم ☺️❤️

ممنونم فداتشم منم واسه تو میخونم

رو چشمام دردت به جونم 😥 مشکل مالی خیلی بده خودمم تجربه اش رو داشتم ،،،،،از خدا میخوام هرچی زودتر مش ...

خیلی ممنون مهربون مرسی از دعای قشنگت ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
بخدا هر وقت با بچم حرف میزنم میگم به حضرت علی اصغر امام حسین و به حضرت محسن حضرت فاطمه زهرا بگو با د ...

بمیرم الهی 😭😥😔

فداتشم امیدت رو از دست نده خدا همون‌جوری که تا الان برات نگهش داشته از این به بعدم مواظبشه خیالت راحت باشه،خدا خودش دست خودت و نی نی رو میگیره و کمک می‌کنه عزیزم