2777
2789
عنوان

زندگی بعد طلاق

238 بازدید | 16 پست

من عقدم اما شوهرم اعتیاد داره و خیلی دروغ میگه همین دیشب گفت سرکارع ولی  ماشینش جلو خونه بود .من با همچین کنار اومدم پس دلیلی برای طلاق نبود .وقتیک بهش گفتم ماشینت جلو‌خونس  زد زیرش گفت تو شکاکی دیگ نمیخامت .....دیگه تمومه ولی خیلی از زندگیبد طلاق میترسم

عقدی هنوز‌ احت‌کن‌خودن ونذار بای بچه مجبور ب سازش بشی

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گفت دیگه نمیخامت پس طلاق میده؟زندگی مگه الکیه 

شما هم ی این چیزا فکر نکنید بزار آروم بشه بعد باهاش حرف بزن 

روزی ک داشتیم عقد میکردیم ی پلاک بهش هدیه دادم روش نوشته بودم * برای بدست اوردنت دلی رو به دریا زدم ک از آب واهمه داشت گفتم این پلاک گردنت باشه ک یادت نره .... تو این دریا غرق شدم از هیچکس نگذشت برای نجاتم ....

با همچین چیزایی کنار اومدی فکر می کنی خیلی کار خوبی کردی اون وقت

خدا دوست داشته که دیشب همچین حرفی زده جدا شو تا بیشتر آسیب ندیدی

مرد معتاد و دروغگو رو میشه بگی می خوای برای چی؟می خوای بری توی زندگی با همچین آدمی خودت رو نابود کنی

به فکر خودت باش بابا

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
گفت دیگه نمیخامت پس طلاق میده؟زندگی مگه الکیه  شما هم ی این چیزا فکر نکنید بزار آروم بشه بعد ب ...

دقیق خوندی چیا نوشته

به این چیزا فکر نکنه بذاره آروم بشه

اصلا آروم بشه همچین آدمی به چه دردی می خوره معتاد بودنش خودش بزرگ ترین دلیل برای اینکه طلاق بگیره

همون بهتر که طلاقش بده پس فردا بره با همچین آدمی توی زندگی یهو باید با یه بچه طلاق بگیره

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
دقیق خوندی چیا نوشته به این چیزا فکر نکنه بذاره آروم بشه اصلا آروم بشه همچین آدمی به چه دردی می خو ...

اره عزیزم خوندم چی نوشته  ، طلاق اولین راهه باید قبلش تلاششو بکنه 

دوست عزیز هرکسی نظری داره همه عین هم فکر نمیکنند، خودشون تصمیم میگیرند وقتی همه نظرات رو خوندن و سبک سنگین میکنند 

روزی ک داشتیم عقد میکردیم ی پلاک بهش هدیه دادم روش نوشته بودم * برای بدست اوردنت دلی رو به دریا زدم ک از آب واهمه داشت گفتم این پلاک گردنت باشه ک یادت نره .... تو این دریا غرق شدم از هیچکس نگذشت برای نجاتم ....
گفت دیگه نمیخامت پس طلاق میده؟زندگی مگه الکیه  شما هم ی این چیزا فکر نکنید بزار آروم بشه بعد ب ...

کاش بده تو این مدت خیانت دیدم رفیق بازی کرده دروغ گفته خسته شدم دیگه.چقد من کوتاه بیام تا کی دروغ بشنوم

هم اعتیاد داره 

هم دروغگو و پنهانکاره 

کارهم که زیر آبی میره

بعدا چجوری میخوای باهاش تو این جامعه که روز میزنه قیمتاش زندگی کنی

الان اونایی که کار میکنن می‌نالند نمی‌سازند باهم