من عقدم اما شوهرم اعتیاد داره و خیلی دروغ میگه همین دیشب گفت سرکارع ولی ماشینش جلو خونه بود .من با همچین کنار اومدم پس دلیلی برای طلاق نبود .وقتیک بهش گفتم ماشینت جلوخونس زد زیرش گفت تو شکاکی دیگ نمیخامت .....دیگه تمومه ولی خیلی از زندگیبد طلاق میترسم
عقدی هنوز احتکنخودن ونذار بای بچه مجبور ب سازش بشی
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
شما هم ی این چیزا فکر نکنید بزار آروم بشه بعد باهاش حرف بزن
روزی ک داشتیم عقد میکردیم ی پلاک بهش هدیه دادم روش نوشته بودم *برای بدست اوردنت دلی رو به دریا زدم ک از آب واهمه داشت * گفتم این پلاک گردنت باشه ک یادت نره .... تو این دریا غرق شدم از هیچکس نگذشت برای نجاتم ....
دقیق خوندی چیا نوشته به این چیزا فکر نکنه بذاره آروم بشه اصلا آروم بشه همچین آدمی به چه دردی می خو ...
اره عزیزم خوندم چی نوشته ، طلاق اولین راهه باید قبلش تلاششو بکنه
دوست عزیز هرکسی نظری داره همه عین هم فکر نمیکنند، خودشون تصمیم میگیرند وقتی همه نظرات رو خوندن و سبک سنگین میکنند
روزی ک داشتیم عقد میکردیم ی پلاک بهش هدیه دادم روش نوشته بودم *برای بدست اوردنت دلی رو به دریا زدم ک از آب واهمه داشت * گفتم این پلاک گردنت باشه ک یادت نره .... تو این دریا غرق شدم از هیچکس نگذشت برای نجاتم ....