2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

هویجارو خرد کن بعدش آب بریز تو قابلمه بزار با هویجات بپزه و اینک شکرم دوبرابرش بریز گلابم زیاد بریز ، تازمانی ادامه بده پختنشو تا هویجات کامللل نرم بشن و آبش کش دار بشه ینی آب موادت نباید شل بشه باید کش دار بشه

کله قند رو خرد کن. تیکه تیکه ،نه اندازه قند..فک میکنم همش زیاد باشه.خلاصه شهدش کن.هویجم که پوست گرفتی رنده درشت بزن. با شهدقند بذا یه ربع بپزه. حتما چندتا دونه  هل  هم بنداز توش..خواهستی آخرسر چندقطره زعفرون هم بریز

اول کله رو خورد کن بذار اب بشه بعد هویج رو خورد کن یا بریز غذا ساز ولی نذار زیاد له کنه در خد خورد شدن باشه بذار بپزه بعدش کله قند که اب شده بریز توش بذار باهاش بپزه و جا بیافته اگه خوایتی وانیل بریزی اخراش بریز و واسه اینکه شکرک نزنه دو قاشق ابلیمو بزن ویا جوهر لیمو بزن  بعدش بزار خنک شه بریز توی ظرف بذار تو یخچال و با دل خوش استفاده کن😍

🇮🇷🇮🇷🇮🇷 شاهزاده سس خرسی فرزند شاه چمدانی🤣

خیلی ممنون عزیزم مرسی که جواب دادی

قربونت فقط هویجت هر چقدر هست همون اندازه هم قند بریز

اگه خواستی ببینی لعابش خوب شده یا نه یا قاشق از مربا بردار بریز تو بشقاب تا خنک بشه اگه خوب بود و شل نبود زیرشو خاموش کن

🇮🇷🇮🇷🇮🇷 شاهزاده سس خرسی فرزند شاه چمدانی🤣