2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هویجارو خرد کن بعدش آب بریز تو قابلمه بزار با هویجات بپزه و اینک شکرم دوبرابرش بریز گلابم زیاد بریز ، تازمانی ادامه بده پختنشو تا هویجات کامللل نرم بشن و آبش کش دار بشه ینی آب موادت نباید شل بشه باید کش دار بشه

کله قند رو خرد کن. تیکه تیکه ،نه اندازه قند..فک میکنم همش زیاد باشه.خلاصه شهدش کن.هویجم که پوست گرفتی رنده درشت بزن. با شهدقند بذا یه ربع بپزه. حتما چندتا دونه  هل  هم بنداز توش..خواهستی آخرسر چندقطره زعفرون هم بریز

اول کله رو خورد کن بذار اب بشه بعد هویج رو خورد کن یا بریز غذا ساز ولی نذار زیاد له کنه در خد خورد شدن باشه بذار بپزه بعدش کله قند که اب شده بریز توش بذار باهاش بپزه و جا بیافته اگه خوایتی وانیل بریزی اخراش بریز و واسه اینکه شکرک نزنه دو قاشق ابلیمو بزن ویا جوهر لیمو بزن  بعدش بزار خنک شه بریز توی ظرف بذار تو یخچال و با دل خوش استفاده کن😍

🇮🇷🇮🇷🇮🇷
خیلی ممنون عزیزم مرسی که جواب دادی

قربونت فقط هویجت هر چقدر هست همون اندازه هم قند بریز

اگه خواستی ببینی لعابش خوب شده یا نه یا قاشق از مربا بردار بریز تو بشقاب تا خنک بشه اگه خوب بود و شل نبود زیرشو خاموش کن

🇮🇷🇮🇷🇮🇷