2777
2789
عنوان

میخوام کراتین انجام بدم ولی مشتری

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 43 پست
رفته همه جا قیمت گرفته دیدش گرونه. اومد سمتم پیله کرده بمن.گفتم من انجام نمیدم. گفت جا دیگه نمیرم.او ...

توروخدا دستمزد بگیر یچیز برات بمونه...وایییی چه رویی داره

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم ۲ تومن میگه خیلیه.خب انجام نده.برو جا دیگه ببین چقدر میگیرن.مواد عالی.رویی دارنا

😂😂😂عصبی شدم جای تو 

ادرس بده بیام کمکت کنم اونم درستش میکنم خودش بهت 3تومن بده😂😂😂

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

مبخام بهش پیام بدم بگم مواد  رو خودت بگیر. من فقط دست مزد بگیرم. خواهرم میگه ۵۰۰ دست مزد بگیر ح ...

مادرم‌هم‌گفت آره مواد رو بگو بگیره.دست مزد هم اخر کار بگو ۵۰۰ میگیرم.بنظرتون زیاده؟ یا کمه. مثلا میگه برا چی ۵۰۰؟ چیکارکردی. چند بار شستن و سشوار کشیدن و اتو کردن و.... خودش ۵۰۰ میشه

مبخام بهش پیام بدم بگم مواد  رو خودت بگیر. من فقط دست مزد بگیرم. خواهرم میگه ۵۰۰ دست مزد بگیر ح ...

کار خوبی میکنی،خواهرتم راست میگه 

میشه وظیفه هااا کسی نمیگه مناسب میگیره که مشتری داشته باشه اینجوری فقط ازت کار میکشن ببخشیدا اینجوری گفتم 

بزار بره مواد خوب بگیره ببینه فقط 1500پول مواد میشه 

کار خوبی میکنی،خواهرتم راست میگه  میشه وظیفه هااا کسی نمیگه مناسب میگیره که مشتری داشته باشه ا ...

بنظرتون بدای جذب یا کسب مشتری بیشتر  باید کجا و چجوری تبلیغ کنم.بدا منی ک  کارم خوبه ولی مغازه ندارم. یعنی خیلی گرونه حتی اجاره.تو سالن هم ک بری قیمت ها بالا مشتری فرار

بنظرتون بدای جذب یا کسب مشتری بیشتر  باید کجا و چجوری تبلیغ کنم.بدا منی ک  کارم خوبه ولی م ...

اصلا نمیشه مستقل کار کرد واقعااا،هزینه ها خیلی بالاست 

دیوار تبلیغ بزار یا مثه بقیه خانما همینجا اعلام کن که انجام میدی،تراکت هم چاپ کن بده سوپری ها پخش کنن برات 

اینجا اعلام کنم. باز کسایی ک راهشون نزدیکه میتونن بیان 

انشاالله که درامدت خوب میشه و پر روزی♥️

اصلا نمیشه مستقل کار کرد واقعااا،هزینه ها خیلی بالاست  دیوار تبلیغ بزار یا مثه بقیه خانما همین ...

تراکت پخش کنم در منزل؟آخه خیلیا عقلشون ب چشمشونه.مثلا میگن عه چ سالنی و با چ امکاناتی و.....