2777
2789
عنوان

میخوام کراتین انجام بدم ولی مشتری

1212 بازدید | 43 پست

مشتری از من خواست براش کزاتین انجام بدم.گفتم معمولی اگه بخوای، تقریبا میشه  ۱۵۰۰.گفت من میخام موهام خیلی خوب بشه موادت هم گزون باشه.چون گرونتر بهتره جنسس ،معمولی نمیخام.گفتم پس میشه ۲ تومن. گفت نمیشه تو گفتی ۱۵۰۰. عجبا

😐😐بدم میاد از ادمایی که همه چیو باهم میخان

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه گفتی ۱۵۰۰ مُفت گفتی

سمت ما معمولی ۳ به پایین نیست هرچند ماها که موادو نمیشناسیم که

موهای من تا زیر شونه هام هستن گفته ۴ تومن با مواد خوب حالا نمیدونم چی میخواد بزنه

ولی خب مجبورم موهام خیلی وز هستش میخوام برای عید قشنگ بشن

بخدا کاربری دست دو نفره کد تأیید برامون ارسال نمیشه 😑
وآقا. چطوری ج بدم. از این مشتریان خوشم نمیاو

از این ببد اول ببین چه موادی میخان بعد قیمت بده 

خیلیم حرف زد بگو خودت برو بهترین مواد بگیر من فقط دستمزد میگیرم اونموقع متوجه میشه ینی چی

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

من شمالم بخدا قیمتم پایینه ک همه بیان. موهاش بلنده تا کمرشه.پول دستمزدم  زیاد نیس ک میگم ۱۵۰۰. ...

خدایی خیلی کم میگیریییی 

خدایی خیلی کم میگیریییی 

بخدا پول نداشتم کلاس ارایشگری برم. همینکه رفتم تلاش کردم خوب یاد بگیرم. حتی از خود استاد هم بهتره کارم.خود استادم گفت بهم حتما کارکن.کارت عالیه حیفه مدرک گرفتی.من دارم قیمت مفت میدم.حتما پول موادم مجانی میخان .والا

خدایی خیلی کم میگیریییی 

موهای تا کمر چقدره؟ 

من مشتری داشتم موهاش تا کمر بود وقتی گقتم ۱۵۰۰، اخر کار رو ک دید ۵ تومن داد بهم. گفت قیمت کارت خیلی بیشتر ازاین مقداری ک  دادمه.کارت هم عالیه 

بخدا پول نداشتم کلاس ارایشگری برم. همینکه رفتم تلاش کردم خوب یاد بگیرم. حتی از خود استاد هم بهتره کا ...

برات مهم نباشه عزیزم وقتی میبینه دستمزد کم میگیری اینجوری میکنه 

اول مواد و هزینه هاشو بگو بعد دستمزد بهشون بگو،ریه و دست و بدن دردش برای تو بد مفتی هم کار کنی نامردیه دیگه

موهای تا کمر چقدره؟  من مشتری داشتم موهاش تا کمر بود وقتی گقتم ۱۵۰۰، اخر کار رو ک دید ۵ تومن د ...

خودم زیر 3,4تومن نمیگیرم تا کمرم ینی 1ساعت و نیم سشوار کشیدن و دود خوردن

برات مهم نباشه عزیزم وقتی میبینه دستمزد کم میگیری اینجوری میکنه  اول مواد و هزینه هاشو بگو بعد ...

رفته همه جا قیمت گرفته دیدش گرونه. اومد سمتم پیله کرده بمن.گفتم من انجام نمیدم. گفت جا دیگه نمیرم.اولین باره میخاد انجام بده