2777
2789
عنوان

میگن بچم ترسیده...

1922 بازدید | 45 پست

والا چن روز بود پسرم انقد بیخود گریه میکردددد_۲۰_ماهشه.

بعد گفتن ترسیده ب ی درویشه نمیدونم دعانویسه چی میگن ب اینا؟شوهرم گف نکاه کرده بود گفته بود ترسیده شبونه ینی مثلا شبامیریم بیرون اونجا ترسیده والا ی هفتس بیرونم نرفتم بخدامن...بعد دوتا دعاداده بندازتولیوان آبشو بخور یکیشم گفته ببنددستش یابدنش باسنجاق بزن ینی همراهش باشه بعددوماه بزار تو بالشتش...

خوب بود چن روزاول درست شده بود الان باز ازدیروز شروع کرده...

💚💚💚💚اینجا بگم ک هرکی خواست بدوبیراه بگه ازتاپیکم بره بیرون،و هرکی اعتقادنداره ام بره..💚💚💚💚

.من چون خودم اعتقادنداشتم چن تا اتفاق افتاد گفتم ک درسته این دعاواینا...

جادوجنبلو نمیگما دعارو میگم ک تو کتابا هس مثلا دعای آرامش و استرس و اینا 

اینی ک مانوشتیم ترایناس وگزنه جادوواینانیس

الان چ کنم این کم گریخ کنه بخدا توشهرغربت دس تنهام انقدینی اذیت میکنهههه همین چن دیقه پیش خواببده یک سره ام گریه میکنه خستم خداااا😭

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙

چرا دکتر نمیبری عزیزم؟شاید دردی مشکلی چیزی داره طفلک یا شاید گشنه باشه یا پوشکش خیسه یا بقل میخواد و جای خوابش خوب نیست

اینا رو بررسی کردی؟

مشاور تحصیلی و فردی در آموزش و پرورش برای دریافت مشاوره بهم پیام بدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار همش تو آغوشت باشه زمزمه وار براش لالایی بخون تو فضای ساکت.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

ان دعا و جادو فوق العاده توی زندگی بار منفی داره . بچه گریه میکنه دیگه. باهاش حرف بزن. حواسشو پرت کن .ببرش مهمونی پارک بزار خسته تر سه ،  شاید جاییش درد میکنه. بعد هم گریه کنه دور از جون چیز بدی نیست که. این خارحیا دعا و جادو ندارن با بچه هاشوت چطور کنار میان ، این مرخله گریه رو خیلی از بچه ها دارن بیشتر  اضطراب جدایی از مادره

چرا دکتر نمیبری عزیزم؟شاید دردی مشکلی چیزی داره طفلک یا شاید گشنه باشه یا پوشکش خیسه یا بقل میخواد و ...

ن اگه گشنه باشه میگه پوشکشم خودم وسواسم همیشخ تمیزه جاییشم درد کنه میدونم ک یاد گرفته دست میزنه ب اون محل

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙

دختر من حدودا دو سالش بود شاید کمتر. شبا پا میشد جیغ می‌کشید وحشتناک. بهمون گفتن بچه ترسیده رفتیم پیش دعانویس چرت و پرت گفت منم همون جا گفتم اعتقاد ندارم ب ای حرفا. بعدش بردم دکتر و... آخرش فهمیدم چون بچه از من فاصله گرفته بود ب خاطر از شیر گرفتن. خیلی کمتر بغلش میکردم واسه همین بود جیغ میزد بعد از یه مدت درست شد شبا بغلش میکردم

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
ان دعا و جادو فوق العاده توی زندگی بار منفی داره . بچه گریه میکنه دیگه. باهاش حرف بزن. حوا ...

بابا دعانیس ک سوره آرامشه یا نمیدونم چی نوشته روکاغد میگه همراش باشه قران خدا ک جادونیس

سلام عزیزم اگر میتونی حیوون اهلی مثل کبوتری چیزی بگیر.موجودات ماورایی با اونا سرگرم میشن.آیینه و عروسک و از اتاقش بردار حرز امام جواد براش بگیز قرآن و چهار قل هم مرتب بخون تنهاشم نزار اصلاا

ن اگه گشنه باشه میگه پوشکشم خودم وسواسم همیشخ تمیزه جاییشم درد کنه میدونم ک یاد گرفته دست میزنه ب او ...

جای خوابش رو بررسی کن

جدیدا از شیر نگرفتی یا مثلا یه خوراکی یا ماده ی غذایی که حساسیت داشته باشه ندادی بهش؟نفخ یا اسهال یا یبوست نداره؟دندون درنمیاره؟

اینا رو بررسی کن گل خانم زود نرو سراغ دعا

مشاور تحصیلی و فردی در آموزش و پرورش برای دریافت مشاوره بهم پیام بدید
نکن اینکار دعا سنگینه بچه رو دعایی نکن از الان بچس شاسد دندونش درد میکنه شاید دلش دردمیکنه زبون ندا ...

جاییش درد کنه میگه اخه اخلاقشو میدونم خیلی خیلی بچه آرومیه چن روزه اینجوری شده مثلاجاروبرقی روشن میشه میترسه گریه میکنه بااینکه مثلا قبلا اینجوری نبود ابگرمکن روشن میشه یهو ازجا میپره لباسشویی روشن میشه میترسه

جای خوابش رو بررسی کن جدیدا از شیر نگرفتی یا مثلا یه خوراکی یا ماده ی غذایی که حساسیت داشته باشه ند ...

ب من اگه بود نمیرفتم🥺

شوهرم کرد اینجوری ینی مادرش یادداد گفت بچه های مارو زود چشم میزنن😒