2777
2789
عنوان

میگن بچم ترسیده...

| مشاهده متن کامل بحث + 1949 بازدید | 45 پست
سلام عزیزم اگر میتونی حیوون اهلی مثل کبوتری چیزی بگیر.موجودات ماورایی با اونا سرگرم میشن.آیینه و عرو ...

ممنون

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙
از شیر گرفتی یا جدا کردی از خودت؟

ن اصلا

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ب من اگه بود نمیرفتم🥺 شوهرم کرد اینجوری ینی مادرش یادداد گفت بچه های مارو زود چشم میزنن😒

اشکال نداره گذشته ها گذشته الان برو قشنگ سر فرصت موارد رو بررسی کن منم دو تا بچه بزرگ کردم که همیشه تو خواب گریه می کردن ولی به لطف خدا بردیم دکتر متوجه شدیم که شبا شیر برمیگرده تو نای و بچه بی قرار میشه

بچس دیگه الکی که بهش زیر پامون نیست🌹

مشاور تحصیلی و فردی در آموزش و پرورش برای دریافت مشاوره بهم پیام بدید
چک کن عزیزم قبلش که رفلاکسی چیزی نداشته باشه اذیتش کنه  بعدش اینکه دندون دراوردن هم بی تاثی ...

ممنون💚

دختر منم اینجوریه نصف شب میترسه پا میشه چنان میلرزه من دلم از جا کنده میشه یه شب از شدت ترس بالا اورد از اتاق تاریک میترسه الان برق اشپزخونه راه رو اینا روشنه 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
اشکال نداره گذشته ها گذشته الان برو قشنگ سر فرصت موارد رو بررسی کن منم دو تا بچه بزرگ کردم که همیشه ...

ممنون گلم💚

تو اتاقش ک خوابوندیش.سه بار سوره توحید بخون 

و سه بار بگو یا شدید 

ببین بهتر میشه؟ شبا فقط گریه میکنه؟ 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم🌈آبادی و آزادیتو ببینم ایران جذاب و عزیزم❤️🩹

من قران گذاشتم بالا سرش آیت الکرسی بخون بیدارمیشه میگه مامان میترسم باید بذارمش رو پاهام داستان دارم باهاش 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
تو اتاقش ک خوابوندیش.سه بار سوره توحید بخون  و سه بار بگو یا شدید  ببین بهتر میشه؟ شبا ف ...

ن مثلا ازجاروبرقی لباسشویی صدای ابگرمکن یهو میترسه. و میپره قبلا اینجوری نبود اصلااااا

دختر منم اینجوری بود ببین ترس تو بچه ها باعث درد میشه بیشتر دل‌درد میگیرن دختر من از 18ماهگی حدودا تا 6 ماه پادرد می‌گرفت انقد گریه میکرد هلاک میشد از گریه هر کاری هم میکردیم آروم نمیشد جاشو عوض کردیم نمی‌دونم تخم مرغ شکوندیم مسکن دادیم هر کاری بگی میکردیم بلدم بود حرف بزنه اما نمی‌گفت واسه فقط گریه میکرد بعد ها فهمیدیم پاهاش درد می‌کنه بعد کم کم کمتر شد الآنم 3سالشه هنوز بعضی وقتا شروع می‌کنه گریه کردن از درد 

دختر منم اینجوری بود ببین ترس تو بچه ها باعث درد میشه بیشتر دل‌درد میگیرن دختر من از 18ماهگی حدودا ت ...

اخی.

راضیم خودم مریض شم یااصلا گریه کنم ولی بچه ولقعا اذیتش بیشترازخودآدمه منم ک دس تنهاااام خیلی سختمه من فقط ۱۹سالمه🥺مادرشوهرمم ک کمکم نمیکنه 

ن مثلا ازجاروبرقی لباسشویی صدای ابگرمکن یهو میترسه. و میپره قبلا اینجوری نبود اصلااااا

اخی ترسیده .اگر شبا میترسه و یهو جیغ میزنه همونس ک گفتم و اگر با ندارههست احتمالا یکم دلدرد داره و ببرش دکتر. دارو برا معده میده 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم🌈آبادی و آزادیتو ببینم ایران جذاب و عزیزم❤️🩹