2821
2789
عنوان

خورش کرفس

571 بازدید | 25 پست

خانما هرکس طرز تهیه خورشت کرفس رو می‌دونه میشه بنویسه ممنون

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

روش خودمو بهت بگم؟

آره بگو 

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

خود کرفس رو نگینی کن سرخ کن....سبزی هم برگ کرفس با نعناع و جعفری سرخ کن .....

بعد وثل قرمه سبزی اول پیاز و گوشت و ادویه و بع. کرفس و سبزی...من لوبیا هم میریزمم ما با لوبیا دوست داریم...خورشت کرفس یکم باید ترش باشه میتونی یه قاشق رب انار بهش بزنی

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

اول گوشتو با لیمو عمانی میزارم میپزه حالا بازود پز یا قابلمه.من بیشتر بازودپز میزارم.

لوبیا چشم بلبلی روهم جدا با قابلمه میزارم .چون زودتر پخته میشه.

تو یا ماهیتابه بزرگ اول پیازو تفت میدم  بعد پیازچه رو اضافه میکنم بعد ساقه های کرفسو که خرد کردم میریزم بعدش سبزیا و برگای کرفسو میریزم( کمی گشنیز کمی جعفری ،کمی نعناع خشک)

قشنگ که سرخ شدن خیلی کم زردچوبه، فلفل سیاه،نوک قاشق رب،و رب انار میریزم.

بعدش گوشتا و لوبیا و سبزیا رو همه باهم میریزم تو قابلمه مدت زمان طولانی میزارم جا بیفته. 

دوست داشتی میتونی دوسه قاشق سبزی قرمه سبزی هم بهش اضافه کنی 

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
آره بگو  

بالاتر برات نوشتم. من خورش کرفسام عالیه هر کی یبار خورده عاشقش شده . بیشترم لوبیا چشم بلبلی میریزم

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
اول گوشتو با لیمو عمانی میزارم میپزه حالا بازود پز یا قابلمه.من بیشتر بازودپز میزارم. لوبیا چشم بلب ...

چقدر عالی و پر از فوت و فن خورشت کرفس را توضیح دادید هزار آفرین 😍😘🤩

ذخیرش کردم بااجازه😇

نوش جان🥰 زیاد بزارش جا بیفته تا شل و آبکی نباشه

چقدر عالی و پر از فوت و فن خورشت کرفس را توضیح دادید هزار آفرین 😍😘🤩

قابل شما رو نداشت.🥰.  راز لعابش پیازچه فراوونه  از مامان بزرگم یاد گرفتم 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792