2777
2789

اگه چیزی که دلت میخواست نشد.. عب نداره اون نشدنه هم یجور قشنگه 

اگه به کسی که دوسش داری نرسیدی... عب نداره اون نرسیدنه هم یجور قشنگه..

اگه یه امتحانی رو خراب کردی... بیشتر تلاش کن.. اون تلاش کردنه که قشنگتره..

اگه الان غمگینی... حتی اونم یجور قشنگه..

خیلی طبیعیه درد داشته باشی تو یه انسانی با همه نقص هاش و این یجور قشنگه..

اگه بعضی وقتا میرسی به آخر خط و میخوای تموم شه همه چی.... صبر کن یکم.... این زجر کشیدنه این تقلا کردن برا زندگیت..

نفس بکش ... 

هنوز میشه یکم بیشتر  ادامه داد..

نفس بکش ...

این نفس کشیدنه قشنگه...

❤عشق یعنی فقط پدر و مادر❤

ای بابا.........بدجور دلم گرفته امشب

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا.........بدجور دلم گرفته امشب

منم دلم گرفت.. نشستم یه دل سیر گریه کردم.. ولی بعدش پاشدم.. یه لبخند زدم و گفتم.. نشد که نشد بیخیال اینم یجورقشنگه... یه مدته تو زندگیم هر چی که میخوام نمیشه.. ولی هنوز میدونم که باید ادامه بدم.. فک کنم هنوز خسته نشدم.

منم دلم گرفت.. نشستم یه دل سیر گریه کردم.. ولی بعدش پاشدم.. یه لبخند زدم و گفتم.. نشد که نشد ب ...

نمیدونم........سپردم به خدا

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

داریم پیر میشیم و به آرزوهامون نرسیدیم و این اصلا قشنگ نیس خوبه تو اوج جوونی به آرزوهات برسی ن وقتی ...

شاید زندگی این نباشه که دنبال آرزوهامون باشیم.. دنبال آرزو ها رفتن قشنگه ولی تهش اگه هم نشد انقدری زندگی ارزش داره که نخوای تا مرز نابودی پیش بری.. راستش این حرفارو برا خودم نوشتم .. که یادم باشه تهش هر اتفاقیم که افتاد باید زندگی کنم و ادامه بدم.. این زندگی با همه نشدنهاش مال منه و من میخوام هنوز زندگی کنم..