2777
2789

سلام دوستان باردارم شمام بیاین راجب بارداریتون صحبت کنید که چطوری بوده چی خوبه واسه بچه چی زیباش میکنه چی باهوش میکنه و از این جور حرفا

سلام بسلامتی تغذیه سالم و میوه بخور... خوشکلی وباهوشی اینا همش ژنتیکه 

زندگی زیباست ای زیبا پسند😍زیبه اندیشان به زیبایی رسند😍 آن قدر زیباست این بی بازگشت❤️ کز برایش می توان از جان گذشت❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش ژنتیکیه 

اما استرس و نگرانی نداشته باش 

آرامش داشته باش مواد غذایی مناسب بخور خواب مناسب داشته باش و درنهایت خودت رو بسپار به خدای مهربون

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سلام بسلامتی تغذیه سالم و میوه بخور... خوشکلی وباهوشی اینا همش ژنتیکه 

سلام سلامت باشی عزیزم آخه میگن سوره یاسین بخونی بچه باهوش میشه و زود زبون باز میشه یا مثلا تو انار هفت بار سوره قدر بخونی بچه صالح میشه 

میدونی‌تو این دوران خیلی زود عصبی میشم دست خودم نیست اصن

هروقت خواستی عصبی بشی فکر نی نی جان باش نفس عمیق بکشید آب بخور تا ده بشمار 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سلام سلامت باشی عزیزم آخه میگن سوره یاسین بخونی بچه باهوش میشه و زود زبون باز میشه یا مثلا تو انار ه ...

عزیزم قرآن خوندن هم به خودت آرامش میده هم به بچه تو شکمت قرآن کلا برکته فدات شم... کل قرآن بنظرم خوبه ولی اینو نمیدونم که شما گفتی

زندگی زیباست ای زیبا پسند😍زیبه اندیشان به زیبایی رسند😍 آن قدر زیباست این بی بازگشت❤️ کز برایش می توان از جان گذشت❤️