2777
2789

شیرین،نورا،شیما،هما

اگه من بودم،یک اسم می‌گذاشتم که همیشه قشنگ باشه،نه که از مد بره و از این بنجل منجلای امروزی باشه ،اینا همیشه مد ان

دنیا همه هیچ؛و اهل دنیا همه هیچ،ای هیچ برای هیچ...
ماهیلین و منم دوست دارم خیلی شیک و قشنگِ

میگن اسم ادما رو رفتارو منششون خیلی تاثیر داره 

من از اسمایی ک معنیه ارومی داشته باشن ارامش داشته باشن خیلی خوشم میاد 

ماهلین هم واقعا اسم قشنگیه

کرد هستم یه کرد باغیرت❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شیرین،نورا،شیما،هما اگه من بودم،یک اسم می‌گذاشتم که همیشه قشنگ باشه،نه که از مد بره و از این بنجل م ...

اتفاقا شیرین و شیما اینا هم الان از مد افتاده و اسمای جدیدی که میگی بنجل بازارشون گرمه بیست سی سال دیگه اونا از مد میفتن و اسمای جدید میان دوباره.

اسمی نداریم که همیشگی باشه

عزیزم ل +نا ینی برای ما متعلق به ما لنا عربی هست. حالا ممکنه در زبانهای دیگه به معنای دیگه هم وجود ...

اسم لنا اسم ایرانی و یونانی اصیل هست و لنا وقتی با فتحه روی ل خوانده بشه عربی هست ولی وقتی با کسره زیر ل خوانده بشه که همون lena هست اصلا عربی نیست و ریشه ایرانی اصیل و یونانی و سانسکریت داره و اسمی بین المللی هست که در خیلی از کشورهای اروپایی محبوب و مرسوم است معنایش هم در فارسی نور و روشنایی خورشید هست این اسم در لهستان فنلاند آلمان و فرانسه و روسیه یکی از محبوب ترین اسامی هست و در کشور آلمان به معنای دختر برگزیده هم هست

ثانیه ها عطفِ به ماسبق نمی شوند…