2777
2789

شیرین،نورا،شیما،هما

اگه من بودم،یک اسم می‌گذاشتم که همیشه قشنگ باشه،نه که از مد بره و از این بنجل منجلای امروزی باشه ،اینا همیشه مد ان

دنیا همه هیچ؛و اهل دنیا همه هیچ،ای هیچ برای هیچ...
ماهیلین و منم دوست دارم خیلی شیک و قشنگِ

میگن اسم ادما رو رفتارو منششون خیلی تاثیر داره 

من از اسمایی ک معنیه ارومی داشته باشن ارامش داشته باشن خیلی خوشم میاد 

ماهلین هم واقعا اسم قشنگیه

کرد هستم یه کرد باغیرت❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیرین،نورا،شیما،هما اگه من بودم،یک اسم می‌گذاشتم که همیشه قشنگ باشه،نه که از مد بره و از این بنجل م ...

اتفاقا شیرین و شیما اینا هم الان از مد افتاده و اسمای جدیدی که میگی بنجل بازارشون گرمه بیست سی سال دیگه اونا از مد میفتن و اسمای جدید میان دوباره.

اسمی نداریم که همیشگی باشه

عزیزم ل +نا ینی برای ما متعلق به ما لنا عربی هست. حالا ممکنه در زبانهای دیگه به معنای دیگه هم وجود ...

اسم لنا اسم ایرانی و یونانی اصیل هست و لنا وقتی با فتحه روی ل خوانده بشه عربی هست ولی وقتی با کسره زیر ل خوانده بشه که همون lena هست اصلا عربی نیست و ریشه ایرانی اصیل و یونانی و سانسکریت داره و اسمی بین المللی هست که در خیلی از کشورهای اروپایی محبوب و مرسوم است معنایش هم در فارسی نور و روشنایی خورشید هست این اسم در لهستان فنلاند آلمان و فرانسه و روسیه یکی از محبوب ترین اسامی هست و در کشور آلمان به معنای دختر برگزیده هم هست

ثانیه ها عطفِ به ماسبق نمی شوند…