2777
2789

اثرات خوبی نداره 

الان دارم یکیشو نگا میکنم تو ترکیه داره خیانتو عادی جلوه میده ک اصلا کار بدی نمیکنن وهمچنین دیالوگاش یکیش اینه بعد چندین سال  بودن با زنت خسته میشی باید یه نفسی بکشی (یعنی بیا سمت من) 

عصابم خورد شد😂😕

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیلم خوب ببین. تو فیلمای ایرانی هم این چیزا هست.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

خيانت همه جااا زشته و توجيهم نداره عاديم نميشه

يسري جاهام چندهمسري و كودك همسري رواج داره و طبيعي بنظر مياد

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اونا که آره بده ولییی فیلم ایرانیم افتضاحه همه چس ناله هم معتاد همه افسرده گریه زاری بدبختی

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش