2777
2789
عنوان

می‌می‌ناز_خدا

187 بازدید | 25 پست

من تازه عضو نی نی سایت شدم خیلی اتفاقی رفتم تاپیکای می‌می‌نازو میخوندم شما میشناسیدش؟ دیدم چ زن و آرومیه چقد اعتقادات قوی داره چقد التماس میکرد برا دعا همه براش دعا و ذکر میخوندن

چیشد پس؟ چرا خدا گوش نکرد؟ چرا فوت کرد؟

تاپیکای قبلمو ببینید چقد گفتم صلوات بفرستید زیر هر تایپیکی التماس کردم برام صلوات بفرستید چقد راز و نیاز کردم چقد حضرت فاطمه زهرا رو قسم دادم درمون دل بی قرارم شه پس چرا نامزدم دلمو شکوند

چرا مامانم هروز نمازشو سروقت میخونه همه برا سلامتیش دعا میکنن ولی سه ساله خدا بهمون گوش نمیکنه 

اینهمه بدبختی میبینم اینهمه بی لطفی خدارو میبینم واقن اعصابم خورد میشه خدایی که میتونه عصارو ب مار تبدیل کنه خدایی که میتونه آتیشو گلستان کنه خدایی ک یه آدمو زنده از دهن نهنگ کشید بیرون پس چرا به حرف من گوش نمیکنه چرا اینهمه قسمش میدم انگار ن انگار ایمانم داره سست میشه

منو ک خدا نادیده گرفته حداقل برای شادی روح می‌می‌ناز یه صلوات بفرستید♥️

موعد مرگ که فرا رسیده باشه هیچی جلودارش نیس🖤💔 روحش شاد

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنیا دلش برای هیچکس نمیسوزه 

خدا که مهربون تر از پدرو مادره چرا دلش نمیسوزه آخه چقد رفتم حرم امام رضا برا عموم دعا کردم آخرش از فقر و بدبختی و شرمندگی جلو بچه هاش خودشو کشت 

خدا که مهربون تر از پدرو مادره چرا دلش نمیسوزه آخه چقد رفتم حرم امام رضا برا عموم دعا کردم آخرش از ف ...

منم برام سواله چرا دلش برای اشک هامون نمیسوزه 

تنهایی را به بودن های چند روزه ترجیح میدم😎نی نی یار پنج سعی کن تاپیک هایی که من میرم نیای خیلی ازت دلخورم🥴
شما منو نمیشناسید ولی من شمارو میشناسم یه ذره تلاش کنید کاربری قبلی منو یادتون میاد

اسمش چی بود 🙄

تنهایی را به بودن های چند روزه ترجیح میدم😎نی نی یار پنج سعی کن تاپیک هایی که من میرم نیای خیلی ازت دلخورم🥴
@می_می_ناز    

صبح پستاشو میخوندم حالم خیلی بد شد چقد دلش ب خدا و معجزه هاش خوش بود چقد دوسداشت ک شفا پیدا کنه چقد امیدوار بود تهش چی؟مرد. بچه هاش تنها موندن خدا به خودش ک هیچی ب دعا های نی نی سایتیا گوش نکرد