2777
2789
عنوان

می‌می‌ناز_خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 25 پست
بخاطر اینکه شناسایی شدم خودم رو  تعلیق کردم فکرهات رو بکن شاید یادت اومد

متاسفانه یادم نمیاد هیچی به خاطر قرص هایی که اخیرا مصرف میکنم حافظم رو از دست دادم تقریبا 

تنهایی را به بودن های چند روزه ترجیح میدم😎نی نی یار پنج سعی کن تاپیک هایی که من میرم نیای خیلی ازت دلخورم🥴

عزیزم خدا بدلت صبر و ارامش و ب مادر عزیزت عافیت و سلامتی بده ناامید نباش برات دعا میکنم😘

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه یادم نمیاد هیچی به خاطر قرص هایی که اخیرا مصرف میکنم حافظم رو از دست دادم تقریبا 

قرصت چیه؟

منم از وقتی نامزدم رفته افسردگی گرفتم سیتالوپرام بهم داد یه کلونازپامم داده 

قرصت چیه؟ منم از وقتی نامزدم رفته افسردگی گرفتم سیتالوپرام بهم داد یه کلونازپامم داده 

همون کلونازپام رو میخورم 

کامل داره حافظم رو می‌گیره عوارض این قرص رو میدونستم و سمتش رفتم 

تنهایی را به بودن های چند روزه ترجیح میدم😎نی نی یار پنج سعی کن تاپیک هایی که من میرم نیای خیلی ازت دلخورم🥴
همون کلونازپام رو میخورم  کامل داره حافظم رو می‌گیره عوارض این قرص رو میدونستم و سمتش رفتم&nbs ...

فقد توروخدا توروخدا یهو قطعش نکنی مامانم یهو قطع کرد دو روز خوب بود یهو خودکشی کرد با دکتر خوب مشورت کن من خودمو ب کلونازپام عادت ندادم همش منتظره معجزم🤦‍♀️

فقد توروخدا توروخدا یهو قطعش نکنی مامانم یهو قطع کرد دو روز خوب بود یهو خودکشی کرد با دکتر خوب مشورت ...

بهش عادت کردم دیگه 🥀🥀🥀خستم دیگه 

میدونم گلم درکت میکنم ولی بدبختی اینجاس ک هیچ کاری از دستمون بر نمیاد فقد تف تو این روزگار 🤦‍♀️

کاش حداقل تموم بشه