2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بار اولمه میشنوم🌚🌚🌚🌚

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

نسخه اصليش كسي باشه برات دقيق بزنه جواب ميده 

ولي خب خيلي كاراي راحت ترم هست واسه محبت و بازگشت 

خوندني انجام ميده دوستت؟ من زياد دارم 

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️

کلا دعا گرفتن خوب نیست دیگه نوعشم فرق نداره

منو که چندین سال گرفتار کرد

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

معمولا چقدر جواب میده؟  اره چی؟

من اينارو از كانال استاد متافيزيك برات ميزارم خودت برو بقيش بخون از اين دستوراي نتي و الكي نميزاره كامل هم توضيح داده چطور بخوني كه جواب بگيري

يكم صبر كن الان ميزارم واست

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️

برای افزایش مهر و محبت  آیه سی 30 ، سوره یوسف را پنجاه و نُه 59 بار خوانده  و روی گل سرخ خشک شده ، فوت کرده   و بعد هر روز مقداری از این گل را همراه با اسفند می سوزانید تا دو ماه.

متاهلين و افرادي كه در رابطه هستين،اگر رابطه رو به سردي رفت از اين دستور ميتونيد استفاده كنيد.

https://t.me/mavaraamozesh

ذکر مجرب برای جلب محبت همسر یا مطلوب

اگر خواستید شخصی رو عاشق خود کنید ذکر  (بسم الله الرحمن الرحيم) رو روی آب یا غذا یا عطر  دقیق 786 مرتبه بخوانید نه یکی بیشتر نه کمتر،  و بعد از آن حاجت خود را از خداوند بخواهید ، و در پایان کار اگر روی خوردنی خواندید ، بخورد مطلوب بدهید و اگر روی عطر خوانید، عطر را هدیه به مطلوب بدهید یا ندونسته روی لباسش بگذارید، و دقت کنید که این کار فقط در امر حلال استفاده شود در غیر اینصورت نتیجه ای نخواهید گرفت.

@mavaraamozesh

منظور از روابط حلال اين هست كه براي همسر يا نامزدتون اجازه استفاده داريد و براي افرادي مثل كراش كه توجه و محبتي به شما ندارند با انجام اين عمل يا هر عمل مشابه نميتوانيد موجب سلب اختيار و تهييج اون شخص بشيد،ببينيد عزيزان هر عمل چه علوي چه سفلي با بهره گيري از خواص اون ذكر،اسم يا آيه هست و يا توسط خدام و موكلين اونها عمل انجام ميشه،پس در دستورهاي علوي مثل بالا چه خواص باشه چه موكلين قطعا روي نيت غير شرعي و سو استفاده كارايي نداره و بعضا موجب معكوس شدن عمل ميشه مثلا شما به نيت جلب محبت و توجه اون شخص انجام ميدين ولي يهو ميبينين كه طرف ازتون سرد و متنفر و دور ميشه به اين اتفاق در علوم غريبه رجعت گفته ميشه.

دليل اينكه خيلي ها ميرن از نت هر دستوري چله اي برميدارن انجامش ميدن و ميگر بدتر شد جواب نگرفتيم گذشته از اينكه اكثر دستوراي نت فشل و ناقص هستند يك دليل اصليش همين مسعله بالا هست كه براتون نوشتم.

📌 مطالب كانال رو براي دوستاتون بفرستين

ذکر مجرب برای جلب محبت همسر یا مطلوب اگر خواستید شخصی رو عاشق خود کنید ذکر  (بسم الله ...

مممنونم عزیزم 

میفرستم برا دوستم 

اون طلسم شما استفادت کردید ازش 

واقغا نتیجه دادع؟ 

مممنونم عزیزم  میفرستم برا دوستم  اون طلسم شما استفادت کردید ازش  واقغا نتیجه دادع ...

كدوم طلسم؟