leilasisi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 436 عنوان بتای مثبت 600 بازدید | 21 پست سلام بچه ها ی سوال امکانش هس ک کیست باعث بشه آزمایش بتا مثبت باشه بی بی هم زدم سه تا مثبت شد باورم نمیشه باردارم سینال اف زدم قبل اقدام میترسم اونا باعث شدن کیست بگیرم بلاخره بی بی چکم تو ۱۴۰۱.۱۰.۱۰مثبت شد خدایا شکرت 😍 ای خدااااا شکرررررت ۱۰.۲۶رفتم سونو گفتن دوقلوعهههه خدایااااااا دامن همه رو سبز کن سخته انتظار🥺 خدااااجونم بازم شکرت قلبشونم ک سالمه و میزنه ☺️🥺 دیروز ۱۵اسفند رفتم برا تعیین جنسیت هردوپسرن🤭😐 خیلی دوس داشتم یدونم دخمل داشته باشم🥺 1401/10/14 | 18:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fateme__banoo عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 14985 برو ازمایش بده خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد
leilasisi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 436 برو ازمایش بده دادم مثبت شد دکترم هیچی نگف فقط گف مبارکه بتام هم بالای ۲۰۰ بلاخره بی بی چکم تو ۱۴۰۱.۱۰.۱۰مثبت شد خدایا شکرت 😍 ای خدااااا شکرررررت ۱۰.۲۶رفتم سونو گفتن دوقلوعهههه خدایااااااا دامن همه رو سبز کن سخته انتظار🥺 خدااااجونم بازم شکرت قلبشونم ک سالمه و میزنه ☺️🥺 دیروز ۱۵اسفند رفتم برا تعیین جنسیت هردوپسرن🤭😐 خیلی دوس داشتم یدونم دخمل داشته باشم🥺
leilasisi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 436 [QUOTE=267458881]مثبت منم تنبلی و کیست باهم داشتم الانم حامله ام[/QUOTکیست باعث شد مثبت نشون بده؟؟ بلاخره بی بی چکم تو ۱۴۰۱.۱۰.۱۰مثبت شد خدایا شکرت 😍 ای خدااااا شکرررررت ۱۰.۲۶رفتم سونو گفتن دوقلوعهههه خدایااااااا دامن همه رو سبز کن سخته انتظار🥺 خدااااجونم بازم شکرت قلبشونم ک سالمه و میزنه ☺️🥺 دیروز ۱۵اسفند رفتم برا تعیین جنسیت هردوپسرن🤭😐 خیلی دوس داشتم یدونم دخمل داشته باشم🥺
fateme__banoo عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 14985 دادم مثبت شد دکترم هیچی نگف فقط گف مبارکه بتام هم بالای ۲۰۰ خب مبارکه نگران نباش خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد
mehry81 عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 956 [QUOTE=267458881]مثبت منم تنبلی و کیست باهم داشتم الانم حامله ام[/QUOTکیست باعث شد مثبت نشون بده؟؟ نه حامله شدم دیگ😂
mehry81 عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 956 دادم مثبت شد دکترم هیچی نگف فقط گف مبارکه بتام هم بالای ۲۰۰ خب حامله ای دیگههههه
leilasisi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 436 خب مبارکه نگران نباش منتظرم دوشنبه بشه برم سونو مطمئن بشم بلاخره بی بی چکم تو ۱۴۰۱.۱۰.۱۰مثبت شد خدایا شکرت 😍 ای خدااااا شکرررررت ۱۰.۲۶رفتم سونو گفتن دوقلوعهههه خدایااااااا دامن همه رو سبز کن سخته انتظار🥺 خدااااجونم بازم شکرت قلبشونم ک سالمه و میزنه ☺️🥺 دیروز ۱۵اسفند رفتم برا تعیین جنسیت هردوپسرن🤭😐 خیلی دوس داشتم یدونم دخمل داشته باشم🥺
leilasisi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 436 خب حامله ای دیگههههه اره ایشالله ک اونجوریه بلاخره بی بی چکم تو ۱۴۰۱.۱۰.۱۰مثبت شد خدایا شکرت 😍 ای خدااااا شکرررررت ۱۰.۲۶رفتم سونو گفتن دوقلوعهههه خدایااااااا دامن همه رو سبز کن سخته انتظار🥺 خدااااجونم بازم شکرت قلبشونم ک سالمه و میزنه ☺️🥺 دیروز ۱۵اسفند رفتم برا تعیین جنسیت هردوپسرن🤭😐 خیلی دوس داشتم یدونم دخمل داشته باشم🥺
leilasisi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 436 نه حامله شدم دیگ😂 خداروشکر عزیزم بلاخره بی بی چکم تو ۱۴۰۱.۱۰.۱۰مثبت شد خدایا شکرت 😍 ای خدااااا شکرررررت ۱۰.۲۶رفتم سونو گفتن دوقلوعهههه خدایااااااا دامن همه رو سبز کن سخته انتظار🥺 خدااااجونم بازم شکرت قلبشونم ک سالمه و میزنه ☺️🥺 دیروز ۱۵اسفند رفتم برا تعیین جنسیت هردوپسرن🤭😐 خیلی دوس داشتم یدونم دخمل داشته باشم🥺
leilasisi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 436 هستی بابا ایشالله چیه اره کلا هرچی بی بی میزنم مثبت میشه ازمایشمم ک بالای ۲۰۰همه میگن حامله ای خودم میگم نکنه مثبت کاذب نشون میدن بلاخره بی بی چکم تو ۱۴۰۱.۱۰.۱۰مثبت شد خدایا شکرت 😍 ای خدااااا شکرررررت ۱۰.۲۶رفتم سونو گفتن دوقلوعهههه خدایااااااا دامن همه رو سبز کن سخته انتظار🥺 خدااااجونم بازم شکرت قلبشونم ک سالمه و میزنه ☺️🥺 دیروز ۱۵اسفند رفتم برا تعیین جنسیت هردوپسرن🤭😐 خیلی دوس داشتم یدونم دخمل داشته باشم🥺
fateme__banoo عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 14985 منتظرم دوشنبه بشه برم سونو مطمئن بشم تجربه سقط مگه داری ک انقدر میترسیمطمین باش ک حامله ایباید 48ساعت بعدش دوباره ازمایش تکرار کنی ک بره بالا خیالتم راحت تره خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد