leilasisi مدیر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 436 عنوان بتای مثبت | مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 21 پست سلام بچه ها ی سوال امکانش هس ک کیست باعث بشه آزمایش بتا مثبت باشه بی بی هم زدم سه تا مثبت شد باورم نمیشه باردارم سینال اف زدم قبل اقدام میترسم اونا باعث شدن کیست بگیرم بلاخره بی بی چکم تو ۱۴۰۱.۱۰.۱۰مثبت شد خدایا شکرت 😍 ای خدااااا شکرررررت ۱۰.۲۶رفتم سونو گفتن دوقلوعهههه خدایااااااا دامن همه رو سبز کن سخته انتظار🥺 خدااااجونم بازم شکرت قلبشونم ک سالمه و میزنه ☺️🥺 دیروز ۱۵اسفند رفتم برا تعیین جنسیت هردوپسرن🤭😐 خیلی دوس داشتم یدونم دخمل داشته باشم🥺 1401/10/14 | 18:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehry81 عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 956 اره کلا هرچی بی بی میزنم مثبت میشه ازمایشمم ک بالای ۲۰۰همه میگن حامله ای خودم میگم نکنه مثبت کاذب نش ... نه ابجی تمومه 😅
leilasisi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 436 تجربه سقط مگه داری ک انقدر میترسی مطمین باش ک حامله ای باید 48ساعت بعدش دوباره ازمایش تکرار کنی ک ... ن بابا اولین بارمه خودمم فقط ی دوره دارو خوردم پس فردا ازمایش بدم اگ بتام رف بالا دیگه صدرصد بچس؟ بلاخره بی بی چکم تو ۱۴۰۱.۱۰.۱۰مثبت شد خدایا شکرت 😍 ای خدااااا شکرررررت ۱۰.۲۶رفتم سونو گفتن دوقلوعهههه خدایااااااا دامن همه رو سبز کن سخته انتظار🥺 خدااااجونم بازم شکرت قلبشونم ک سالمه و میزنه ☺️🥺 دیروز ۱۵اسفند رفتم برا تعیین جنسیت هردوپسرن🤭😐 خیلی دوس داشتم یدونم دخمل داشته باشم🥺
leilasisi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 436 نه ابجی تمومه 😅 خب پس خدارو شکر خیالم راحت شد🥺😂 بلاخره بی بی چکم تو ۱۴۰۱.۱۰.۱۰مثبت شد خدایا شکرت 😍 ای خدااااا شکرررررت ۱۰.۲۶رفتم سونو گفتن دوقلوعهههه خدایااااااا دامن همه رو سبز کن سخته انتظار🥺 خدااااجونم بازم شکرت قلبشونم ک سالمه و میزنه ☺️🥺 دیروز ۱۵اسفند رفتم برا تعیین جنسیت هردوپسرن🤭😐 خیلی دوس داشتم یدونم دخمل داشته باشم🥺
fateme__banoo عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 14985 ن بابا اولین بارمه خودمم فقط ی دوره دارو خوردم پس فردا ازمایش بدم اگ بتام رف بالا دیگه صدرصد ... اره خیالت راحتبعدش برو دکتر دیگه ببین چی میگه خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد
leilasisi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 436 اره خیالت راحت بعدش برو دکتر دیگه ببین چی میگه یبارم میرم سونو دیگ مطمئن میشم بلاخره بی بی چکم تو ۱۴۰۱.۱۰.۱۰مثبت شد خدایا شکرت 😍 ای خدااااا شکرررررت ۱۰.۲۶رفتم سونو گفتن دوقلوعهههه خدایااااااا دامن همه رو سبز کن سخته انتظار🥺 خدااااجونم بازم شکرت قلبشونم ک سالمه و میزنه ☺️🥺 دیروز ۱۵اسفند رفتم برا تعیین جنسیت هردوپسرن🤭😐 خیلی دوس داشتم یدونم دخمل داشته باشم🥺
leilasisi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 436 راااااااحت باشه 😍 فدات گلم امیدوارشدم ❤️❤️ بلاخره بی بی چکم تو ۱۴۰۱.۱۰.۱۰مثبت شد خدایا شکرت 😍 ای خدااااا شکرررررت ۱۰.۲۶رفتم سونو گفتن دوقلوعهههه خدایااااااا دامن همه رو سبز کن سخته انتظار🥺 خدااااجونم بازم شکرت قلبشونم ک سالمه و میزنه ☺️🥺 دیروز ۱۵اسفند رفتم برا تعیین جنسیت هردوپسرن🤭😐 خیلی دوس داشتم یدونم دخمل داشته باشم🥺