2777
2789
عنوان

بچم سقط شد 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2061 بازدید | 71 پست
ببخشید آبجی نخواستم ناراحت کنم فقط گفتی خبر بهم بده بخاطر این پیام دادم 

بخدا منم دوبار سقط داشتم بارررررها آی وی اف و آی یو آی  انجام دادم منم خیلی خسته و درمونده میشدم ولی باز به تلاشم ادامه میدادم

تو هم ناامید نباش تا جوونی دکتر بهتری برو کلا همه چی رو بررسی کنند توکلت به خدا باشه جا نزن انشاءالله یه دو قلوی خوشگل در انتظارت باشه تو‌رو خدا ناامید نباش چند روز دیگه که حالت بهتر شد برو دنبال درمان با اراده ی بیشتر و قوی تر 

هیچ کس از اینده خبرنداره انشاءالله به زووووودی خبر خوش بدی 

مامان ندارم 😭😭😭😭😭 اینبار فقط خودم و شوهرم فقط می‌دونستیم الهی بمیرم واسه دل سوختش چقدر ذوق داش ...

انشالله این دفعه حامله میشی و خودتم تا ۴ ماه متوجه نمیشی بعد یهو دوتایی سوپرایز میشین 

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ ک چقد شبیه منی 😭😭😭😭

تا اعماق قلبم سوخته انگار قلبم خالیه بعد سقط

چقد التماس خدا رو کردم

چقد قران و نذر و نیاز

چقدر دکتر چقد امپول

منم حس میکنم از من بدش میاد داره میچزونه منو الانم دوستم اومد خبر بارداری شو داد قشنگ با هر سقط من یه اشنا رد میذاره جلو چشمم تا حسرت بخورم 

😢😞

...
اخ ک چقد شبیه منی 😭😭😭😭 تا اعماق قلبم سوخته انگار قلبم خالیه بعد سقط چقد التماس خدا رو کردم چق ...

😭😭😭😭😭

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

عزیزم خیلی ناراحت شدم...لطقا درخولست دوستی منو قبول کن......پردتیزولون بهت ندادن برای سقط؟؟

چرا داده بود روزی 2 بار 5 میل

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

سلام عزیزم واقعا متاسف شدم ازین خبر  علت سقطتو متوجه شدن بالاخره یا نه

نه عزیزم معلوم نیست 

میخام برم عارفی 

نه عزیزم معلوم نیست  میخام برم عارفی

احتمالا مشکل ایمنی دارین،نیاز به سرم ivig دارین

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
احتمالا مشکل ایمنی دارین،نیاز به سرم ivig دارین

آره خودمم حدس می‌زنم ولی پردنیزولون داشتم 

آره خودمم حدس می‌زنم ولی پردنیزولون داشتم 

عزیزم کاری که سرم میکنه از عهده قرص برنمیاد

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر