2777
2789
عنوان

بچم سقط شد 😭😭😭😭😭

2061 بازدید | 71 پست

خدایا مگه من چه گناهی کردم که انقدر عذابم میدی 

😭😭😭

خودت بعد از 3 سال و نیم داده بودی  بهم معجزه وار 

چقدر اشک شوق ریختم سجده شکر کردم 

چقدر ایام فاطمیه التماس فاطمه زهرا رو کردم به محسن ش قسمش دادم دیگه سقط رو تجربه نکنم 

چقدر التماس امام رضا رو کردم ضامنم بشه بچم اینبار دیگه بمونه عید با بچم برم زیارتش 

هیچی منم مردم با رفتنش 😭 خدایا منم  ببر دیگه نمیخام این زندگی رو 

8 هفته کامل شده بودم دیگه گفتم اینبار میمونه صبح با درد وحشتناک بیدار شدم افتادم به خونریزی و دفع شد 😭😭😭

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

الهی انشالله که دیگه این حس بد رو تجربه نکنی و خدا بهت بچه سالم بده

منم ی ماه پیش ۷هفته سقط کردم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

خدا به دلت صبر بده و از کرمش بهت اولاد صالح بده

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه بد متاسفم غصه نخور 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
عزیز دلم مرکز ابن سینای تهران مراجعه کردین؟ 

اینبار تحت نظر پزشک اونجا بودم تو بارداری 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

خدا به دلت صبر بده و از کرمش بهت اولاد صالح بده

نه دیگه نمیخام 

دیگه تحمل درد ندارم 

متنفرم از بارداری از خودم از همه چی از اینکه انقدر بی عرضه م