2777
2789
عنوان

بچم سقط شد 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2061 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😭😭😭😭خیلی ناراحت شدم عزیزم اشکم دراومد،  خدا ان شاء الله بهت سه قلو بده ایندفعه به حق امام ...

نه نه دیگه نمیخام دیگه تحمل درد ندارم 

فقط دعا کن زودتر بمیرم 😭

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

عزیزم ایشالله خدا بهت فرزند سالم بده. بچه ای که خودبخود سقط میشه قطعا سالم نبوده و مکانیزم بدن اینطوری هست که خودبخود سقط میشن. اگه اینطور نبود تعداد افرادی که با نقص مادرزادی به دنیا میومدن تو جهان بسیاررررررر زیاد میبود. اینم لطف خداست که اینجوری از عذابهای بعدی پیشگیری میکنه. ایشالله دفعه بعد فرزندت سالمممم باشه و در نتیجه بمونه برات

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
عزیزم تحت درمان باش علت سقط بفهمی سر خود باردار نشو

دیگه نمیخام باردار بشم دیگه از بارداری متنفرم 

فقط میخام برم بمیرم 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

اینبار تحت نظر پزشک اونجا بودم تو بارداری 

چندبار سقط کردی ؟خیلی سخته عزیزم ولی منم میگم کاش دخترم همون روزی خونریزی کردم سقط میشد تا اینکه ۴ ساله بشه و بره هر کار خدا یه حکمت داره.تیر هم دوقلو سقط کردم الان باردارم عزیز نگران نباش انشالله دفعه بعدی قسمتت میشه و میمونه برات فقط یه نصیحت خواهرانه این دفعه باردار شدی حتی به مامان خودتم نگو تا سن بارداری‌ بره بالا بعد 

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان 
عزیزم ایشالله خدا بهت فرزند سالم بده. بچه ای که خودبخود سقط میشه قطعا سالم نبوده و مکانیزم بدن اینطو ...

من 3 بار سقط داشتم قبلی ها همشون به زور آمپول و قرص کلومیفن و متفورمین و لتروزول بودن 

ولی این بار بعد از 3 سال و نیم طبیعی باردار شده بودم همه میگفتن طبیعی شده میمونه 

😭

دیگه نمیخام باردار بشم دیگه از بارداری متنفرم  فقط میخام برم بمیرم

عزیزم چند بار سقط داشتی مگه

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
اینبار تحت نظر پزشک اونجا بودم تو بارداری 

اخه مورد داشتیم دقیقا قلب بچه ها تشکیل نمیشد و تو همین هفته سقط میشد بعدا متوجه شدن مادر نیاز به امپول هپارین داره 

البته اهرین جنین سقط شده رو برد همون ازمایشکاه اونجا و اینو فهمیدن 

حتما پیگیر باش به امید خدا بچه بعدی سالم بیاد تو بغلت

خواستم تجربمو گفته باشم بهت گلم

رفتی دکتر گفت سقط شده باسنو تشخیص داد

بله سقط شد از صبح ساعت 9 لخته و بافت وساک دفع میکنم خودم دیدمش همه چی ش معلوم بود 

الانم از سونو آمدم گفت سقط کردی ولی بقایا داری 

اخه مورد داشتیم دقیقا قلب بچه ها تشکیل نمیشد و تو همین هفته سقط میشد بعدا متوجه شدن مادر نیاز به امپ ...

اینبار قلب داشت 

هر روز انوکساپارین دور ناف میزدم از اول بارداری که از هپارین بهتر هست 

آسپرین و کلی قرص و دارو داشتم 

عزیزم چند بار سقط داشتی مگه

3 بار سقط داشتم با این شد 4 😭😭😭