2777
2789
عنوان

بچم سقط شد 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2061 بازدید | 71 پست
عزیز دلم‌متاسفم‌ دو ماهش بوده  تحت نظر پزشک نبودی مگه

آره 2 ماهش بود همه چیش رو دیدم کامل بود 😭😭😭😭😭😭

چرا تحت نظر بودم 

دعا کن بمیرم فقط 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

خدا به دلت آرامش بده😭😭😭

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا به دلت آرامش بده😭😭😭

آرامش نمیخام میخام بمیرم 😭

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

آرامش نمیخام میخام بمیرم 😭

😭😭😭 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
@مالکوم___   😭

واااای 😭

چی شدی اخه تو 

وای خدایا

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

اصلا نمیدونم چی بگم اروم بشی 

شوکه شدم خدایی 

فداتشم خدا بزرگه 

کاملا درکت میکنم منم سه تا سقط داشتم صد بار برات تعریف کردم 

باورم نمیشه بخدا 

یکم به خودت برس دیگه رها کن بسپر به خودش 

به خدا قسمت نبوده شاید مشکلی داشته عزیز 

بازم بگو شکر 

کاش میذاشتی توی الکل میبردی ازمایشگاه 

لااقل مشخص بشه از چیه اینهگه سقط اخه 

قلبم به درد اومد 

خدا صبرت بده عزیزم خیلی سخته 

خیلی 

میفهممت 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
اصلا نمیدونم چی بگم اروم بشی  شوکه شدم خدایی  فداتشم خدا بزرگه  کاملا درکت میکنم م ...

دیدی آبجی چقدر بدبختم 😭😭😭 دارم دق میکنم 

فقط میخام بمیرم 

دفعه پیش بردیم دادیم با چه وضعیتی و حالی آخر سر هم گفتن مشکلی نداره 

چقدر التماس خدا کردم گفتم خودت معجزه وار دادی خودت هم نگه ش دار ولی منو آدم حساب نکرد از من بدش میاد لابد 😭

دیدی آبجی چقدر بدبختم 😭😭😭 دارم دق میکنم  فقط میخام بمیرم  دفعه پیش بردیم دادیم با چه ...

اعصابم داغون شد شب دیدم تاپیکت رو 

قشنگ میفهممت 

سمانه جان بخدا باور کن یه مشکلی هست هنوز نمیدونی 

توروخدا ول نکن 

اینهمه درمان کردی 

اینهمه رفتی اومدی .

ببین خدا مهربونه بهت میده مطمئن باش 

ولی یه مشکلی هست که رحم نگهش نمیداره 

باور کن این مشکل رو پیدا کنی حله 

هیچیت نی 

مادرم میشی به حق فاطمه زهرا س 

من دلم روشنه .اگه تا سال دیگه بچه به بغل این تاپیک رو دوره نکردی 

برو تاپیکها منو ببین 

منم خیلی ناامید بودم توی اوج ناامیدی باردار شدم .

@اعتصامی   @_نیکی_niki_   😭😭😭😭

واقعا😔

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

@_نیکی__niki_  

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

خیلی ناراحت شدم عصابم بهم ریخت🤦‍♀️😞

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡
ای وای سمانه جان خدا میدونه امروز خواستم پیام بدم ببینم رفتی سونو یا نه  کاش بری موسسه مام خیل ...

نه دیگه نمیخام دیگه جلوگیری می کنم از بارداری متنفرم 

با پیام اولت اشکم در اومد خدا خودش به زودی دامنتو سبز کنه عزیزم 

ببخشید آبجی نخواستم ناراحت کنم فقط گفتی خبر بهم بده بخاطر این پیام دادم