2789
عنوان

شوهرم 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 50 پست
آره، اگه همینجوری بری شکاک میشه دعوا میشه  دوست من شوهرش میفتاد دنبالش ببینه کجا میره یبار تو ...

اصن اینجوری نبود نمیدونم چرا گفت نمیخاد دلیلشم نگفت ازینکه اعتماد نداره بهم خیلی ناراحتم

منم همیشه اجازه میگیرم چون حساسه اگ طرفم فامیل باشه و خوب و جمع زنونه اجازه میده طرف خودم تنها برم طرف خودش فامیلاش اصن تو سرش نمیره بذاره برم باس با مادر جونم برم یعنی مادر شوهرجانم

کوچولوم قدم های کوچیکت روچشامون خوش اومدی به زندگی منوبابایی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

والا اینطور نیست من این چیزا رو میشنوم باور نمیکنم ،دورورمم همچین موردی نیست مثلا خواهر من یا خود من ...

من موافقم اما شوهرمن که تویه خانواده مرسالار بزرگ شده که ننه شو اصلا کلفتم حساب نمیکنن وقتی باباش میگه زن بایدمطیع شوهرباشه بگه چشم . شوهرمن میگه باید اجازه بگیری 

💙🌺💙

منم همیشه اجازه میگیرم چون حساسه اگ طرفم فامیل باشه و خوب و جمع زنونه اجازه میده طرف خودم تنها برم ط ...

اینم هیچوقت وقتی مامانم بود نمیگفت نرو اصن دلیلشم نکفت

نباید میگفتی برم یا نرم بایدمیگفتی جمعه میرم .حالام بنظرم دیگه اصلا بش نگو ک بخوای راضیش کنی ان شا ا ...

منم همینکارو میکنم دقیقن میگه اجازه بگیر من اطلاع میدم مثلا فردا میرم خونه دوستم 

💙🌺💙

اینم هیچوقت وقتی مامانم بود نمیگفت نرو اصن دلیلشم نکفت

اسی دختر خالت شوهرش چشم شور چیز نیس که ...آخه همسر من فامیلاش یجورن وقتی میخایم بریم اونجا شامی چیزی دعوتیم اصلا راضی نمیشه واس رفتن انگار میخان منو از دستش درآرن  

اسی دختر خالت شوهرش چشم شور چیز نیس که ...آخه همسر من فامیلاش یجورن وقتی میخایم بریم اونجا شامی چیزی ...

نه موردی ندارن نمیدونم چرا شوهرم اینجور گفت 

دقیقا ,😔😔😔😔مرده شوره هرچی ازدواجه ببرن 

یجوری میگی مردشور ازدواج حالا انگار دختر خاله آدم ومهمونی خیلی واجبتر از شوهرآدمن .بیخیال بابا شوهرتو بچسب زندگیتو بچسب اصلا دلیل نه گفتنشم نپرس ازش جمعه بمون و یه روز خوب براش بساز بخدا خیلی مهم نیست این چیزا .سرحال نبوده اوکی نداده پد

نه موردی ندارن نمیدونم چرا شوهرم اینجور گفت 

میدونی فرق من باتو چیه من عاشق گیر دادنای همسرمم خخخخ خیلی هم گیره و من راضی خخخ

اخه ازینکه اعتماد نداره بهم ناراحتم

بحث اعتماد نیست بحث اینه یامیخاد جمعه پیشش باشی یا به چیزی حساسه همیشه از نظرخوب نگا کن