2789
عنوان

شوهرم 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 50 پست
خب اینکه دزدکی بره بدتره که

دزدکی چیه جمعه میگفت من دارم میرم خدافظ چی از پنج روز قبل از آقا اجازه بگیری معلومه پرو میشه

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چقد ما بیچاره ایم که وقتی ازداج میکنیم اختیار هیچی و نداریم انگار همه چیمون عاریه است بخدا ازدواج یع ...

دقیقا ,😔😔😔😔مرده شوره هرچی ازدواجه ببرن 

دزدکی چیه جمعه میگفت من دارم میرم خدافظ چی از پنج روز قبل از آقا اجازه بگیری معلومه پرو میشه

همه مردا مثل هم نیستن وقتی جمعه تو خونس بگم خدافظ من رفتم اخه یه چیزی میگی

خب اگه قبلش نگه دعوا میشه من خیلی حس بدی دارم اینجوری سالهاست دارم بااین اجازه گرفتن میجنگم تا حدودی بهترشده

💙🌺💙

فعلا هیچی نگو احتمالا خسته یا عصبانی ...سر فرصت با آرامش و مهربونی بگو شوهر جونم مرد من عشق من اجازه میدی البته با لوندی و دلبری دید جواب نمیده بعدش با داد بیداد💣 بگو آخه چرا مجلس غریبه که نمیرم....

من خودم خواهر شوهرم اصلاااااا شوهره رو حسااااب نمیکنه میره همه جا بعد شوهرش زنگ‌میزنه میگه فلان جام میایی بیا نمیایی برو خونه😑اصلا این مدلی ندیدم خدایی شوهره ریلکس

ولی من تا سوپر مارکتم حقیقتا اجازه میگیرم😁کلا خودم عادت داشتم از اول بهش بگم همه چیو اگه اجازه داد برم بدم نمیاد اونم باهام راه میاد بیشتر مواقع

همه مردا مثل هم نیستن وقتی جمعه تو خونس بگم خدافظ من رفتم اخه یه چیزی میگی

آره، اگه همینجوری بری شکاک میشه دعوا میشه 

دوست من شوهرش میفتاد دنبالش ببینه کجا میره

یبار تو خیابون داد زد شوهرش آدم شد

چقد ما بیچاره ایم که وقتی ازداج میکنیم اختیار هیچی و نداریم انگار همه چیمون عاریه است بخدا ازدواج یع ...

والا اینطور نیست من این چیزا رو میشنوم باور نمیکنم ،دورورمم همچین موردی نیست مثلا خواهر من یا خود من هرجا بخایم میریم اصلا یادم نمیاد زنگ زده باشم بگم من دارم میرم فلان جا با اجازتون اینا تعریف نیست حق طبیعیمونه،مگرراه دور که تاحالا امتحان نکردم 

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

کاش بامامانت هماهنگ میکردی من جاهایی که میگه نرو مامانم میزنگه میگه ما با یاسمن میریم فلانجا اونم میگه باشه اوکیه