2777
2789
عنوان

با شوهری که همه جوره ...

259 بازدید | 10 پست

گوش به فرمان خونوادشه و هر کاری یعنی هر کاری که بهش بگن بکن انجام میده حتی اگه به ضررش باشه ،چکار کنم ؟

اخلاقشو میدونن که همه جوره مطیعشونه همیشه ازش سواستفاده میکنن .

منم تا میام اعتراض کنم دعوامون میشه .به شدت هم عصبی میشه و سروصدا و آبروریزی راه میندازه سریع زنگ میزنه به  خونوادم میگه بیاین ببینید دخترتون میگه به خونوادت کمک نکن و از این حرفا ...

فقط مادرم و خواهرام حقیقتو میدونن و طرفم هستن ولی چون برادرام پشتم نیستن و کوتاه میان جلوی شوهرم .اونا هم کاری از دستشون برنمیاد واسم .

چندتا از کارا و سواستفاده های خونوادشو میگم :

مثلا تو هر مراسمی که داشته باشن بیشتر خرجای سنگینو میندازن گردن شوهرم و خودشون چیزای جزئی رو تهیه میکنن با اینکه دوتا برادراش وضع مالیشون بهتر از ماست و بچه هم ندارن مثل ما و تمام کارای برو بیا و پادویی هم پای شوهرمه

خواهرشوهرم شهرستان نزدیک شهرمون زندگی میکنه چون شوهرش ماشین نداره .هر وقت بخواد بیاد خونه باباش زنگ میزنه شوهرم مسیر یک ساعته رو میره دنبالش میارتش و دوباره برش میگردونه خونش .مثل راننده شخصیش شده

با کمال پررویی میگه کرایه گرونه نمیدم درآمد شوهرشم بالاس

جالبه برادرشوهرم که هم مجرده هم ماشین داره و هم وضع مالیش خوبه نمیره دنبال خواهرش.

تمام خرج مراسم فاتحه خونی پدرومادرشوهرم تا چهلم انداختن گردن شوهرم و آخر سر هرچی پول که فامیل داده بودن بشون رسید به اون دوتا برادرا .به شوهرم گفتن ما خرج کردیم و فلان و بهمان اینم زود در برابرشون کوتاه میاد دودستی پولارو داد به اونا

هر چی پول و طلا و ارث بود هم بقیه خوردن و شوهرم حذف .البته تقصیر خودشه همیشه همه چی رو واسه خواهرا و برادراش خواسته و اصلا اصلا تو مخش نمیره که اونا نمیخواستن چیزی بهش بدن .همش میگه نیاز داشتن .

وووووو....خیلی چیزای دیگه هیچ وقت اون روی خواهر و برادراشو نمیبینه .کلافففففم کرده

ای برسه یه روزی بکوبه تو سرت این چه گوهی بود خوردم 

نکنه طلسمش کردن ؟

مگه میشه خرح کنی الکی طرف بگه ن من خرج کردم ارثتو بخورن ؟

تو هم برو ، مبادا از آنها که تنهایم گذاشتن جا بمانی !🙂✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کل عمرش تمام دوا درمون پدر و مادرش و دوندگیای بیمارستان و دکتر بردناشون هم بل خودش بوده .

کارای تعمیرات و اداری و همه چیز خونه پدریشو هم خودش انجام میده با اینکه دوتا برادراش اونجا زندگی میکنن یکی بابا یکی پایین بازم اینو صدا میزنن بیا فلان چیز خرابه 

کی این خانواده های شوهر میخان بفهمن وقتی پسرازدواج میکنه زندگیش جداست خودش مسوولیت داره خودش زندگی داره بخادبرای خانوادش بکنه بایدازدهن زن وبچش بزنه وبایداززندگیش بکشن بیرون،کی خدایا!کی،کی

ای برسه یه روزی بکوبه تو سرت این چه گوهی بود خوردم  نکنه طلسمش کردن ؟ مگه میشه خرح کنی الکی ط ...

اره مثلا یه خرجای کمی میکنن علکی به این شوهر خنگم میگن فلان و بهمان کردیم شناختنش همه جوره باورشون داره و بهشون اعتماد داره راحت بش دروغ میگن دیگه

اره مثلا یه خرجای کمی میکنن علکی به این شوهر خنگم میگن فلان و بهمان کردیم شناختنش همه جوره باورشون د ...

ببخشید ولی عجب خریه شوهرت 🤦‍♀️😑😂

تو هم برو ، مبادا از آنها که تنهایم گذاشتن جا بمانی !🙂✨
کی این خانواده های شوهر میخان بفهمن وقتی پسرازدواج میکنه زندگیش جداست خودش مسوولیت داره خودش زندگی د ...

دلم داره میترکه از دستش .تقصیر خودشه .خودشو کشته واسشون چرا اون دوتا برادراش اینجور نیستن اونا خیلی راحت میگن نداریم نمیدیم ولی این شوهر خنگم سریع دارو ندارشو میریزه وسط .کاش فقط پول بود حتی اگه چیزی تو خونه داشته باشیم و خودمون نیازش داشته باشیم ولی اونا بگن فلانو چیزو لازم داریم بدین میفته تو رودروایسی و میده بهشون .برا هر کاری هم سریع پادویی میکنه براشون زورم میاد اونا یه قدم براش ورنمیدارن .اونا هم اگه یه وقتایی مشکلی پیش بیاد برامون و کاری از دستشون بربیاد خود شوهرم قبول نمیکنه میگه نه نباید برادرم از کار و زندگی و استراحتش بزنه به خاطر ما ، خودم حلش میکنم

شوهر منم همین جوری بود یعنی میرفت خونه مادرش من زنگ میزدم جلوی اونا سرم داد میزد میگفت زنگ نزن فحش میداد م مادر پدرش از من بد میگفتن بعد شوهرم هیچی نمیگفت طرف اونا بود همه کار میکرد اگه تعریف کنم بیشتر از کارای شوهر شما میشه عزیزم غصه نخور یه درد و مرضی میگیری بعد با هیچی نمیشه جبران کرد

منم دیگه بفمیدم کی آتیش میندازه تو زندگیم شده جهنم به شوهرم گفتم من مریض بشم تویی که به مشکل بر میخوری و خرج دوا درمونمو بدی.. اینقد گفتم که اونا این بدی رو کردن ثابت کردم به شوهرم که دیگه بعد ۱۹ سال فهمید و دیگه کاری نمیکنه برا خانوادش پیرش کردن سفید شد همه موهاش..