2777
2789
نه از ضافی رد نکن باید هم موادش هم ابش خورده شه،حجمشم گفتم ک برا سه هفته کافیه قرار نیس بیشتر از سه هفته بخوره که! پس همین مقدار توو ظرف بریز بزار یخچال.........اضافی ام میمونه با شعله متوسط،بالا سرش وایسا،پنج دیغه ده دیغه بعدش میبینی مث اش قل میزنه زود خاموش کن
💖 Give this world good energy

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تازه بابای من هفته اول همش میومد میگفت کاملا حس میکنم درونم داره یه چیزایی میشه،میگفت حتی تاری دیدم ...

سلام عزیزم .میخواستم ببینم الان حال پدرتون چطوره ؟ایا مداوا شد یا کارش به عمل کشید؟

لاحول ولا قوه الا بالله
اول و اخر یک چیز درستش میکنه ک بابام باور نداشت خورد دیگه ولش نمیکنه ب همه هم میگه توو گوگل بزن معجز ...

لیموترش با سیر قاطی کنیم بخوریم؟ 

صلوات میفرستین برای حاجتم 😞 
یعنی گرفتگی رو درمان میکنه ؟

ما دوتا ازاشناها رفتن قم زالو درمانی ابن سینا فک کنم عالی بود جواب گرفتن 

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  
سلام عزیزم .میخواستم ببینم الان حال پدرتون چطوره ؟ایا مداوا شد یا کارش به عمل کشید؟

سلام عزیزم شما این معجونو امتحان کردین؟نتیجه ای حاصل شد؟دیگه اخرین راه ممکنه میترسم ازینم نتیجه نگیریم 

سلام عزیزم شما این معجونو امتحان کردین؟نتیجه ای حاصل شد؟دیگه اخرین راه ممکنه میترسم ازینم نتیجه نگیر ...

پدرم امتحان کرده دو سری مصرف کرده.اگر خدا بخواد قراره واسه ابان دوباره بره آنژیو دعا کنید رگاش باز شده باشه

لاحول ولا قوه الا بالله
پدرم امتحان کرده دو سری مصرف کرده.اگر خدا بخواد قراره واسه ابان دوباره بره آنژیو دعا کنید رگاش باز ش ...

انشالا که خبره عزیزم از علایمش متوجه نمیشید که تاثیر گذاشته یا نه؟فرقی نکرده توی درداشون؟

سلام من معحون سیر ولیمو رو توی خونه درست میکنم .قبلا هم خودم به دلیل کلسترول بالا استفاده کردم وواقعا تاثیر داشته.ویدئوی سیر ولیمو رو توی کانال یوتیوبم گذاشتم به اسم Layla A

علاوه بر این معجون شگفت انگیز ویدیوهای آموزشی لوازم آرایش هم گذاشتم.مثل کرم روز وشب .پرایمر.انواع سرم انواع تونر.وغیره

درضمن معجون سیر ولیمو کبد چرب رو هم درمان میکنه

https://youtu.be/cfndjh6DlfA

اینم لینک معجون سیر ولیمو.واقعا فوق العادس وخیلی هم تاثیر گذار

وحتی این معجون برای کاهش وزن هم عالیه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز