2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با رژیم آریا فیت تو 3 ماه 12 کیلو لاغر کردم، عالی بودد

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
جدی؟ اریا فیت نشنیدم تاحالا، سخت نبود؟

اسم پیچ ایستاش ارایا فیت هست، البته من چون اینیستا نداشتم دوستم برام برنامه می‌گرفت، دو سه روز اول فقط سخت بود، همه چی هم تو برنامه داری حتی پیتزا

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
اسم پیچ ایستاش ارایا فیت هست، البته من چون اینیستا نداشتم دوستم برام برنامه می‌گرفت، دو سه روز اول ف ...

برنامه مثل لیمومی مشخص میکرد غذارو؟ یا میزان غذارو ، اینا که غذا رو مشخص میکنن که ناهارت باید مثلا فلان چیز باشه سخته ، خب ممکنه چیز دیگه مجبور باشی بخوری

باهرکس مثل خودش👍
برنامه مثل لیمومی مشخص میکرد غذارو؟ یا میزان غذارو ، اینا که غذا رو مشخص میکنن که ناهارت باید مثلا ف ...

صبر کن از برنامه یه روزش برات عکس بدم

صبر کن از برنامه یه روزش برات عکس بدم

غفاری کلاش ترین فردیه ک من دیدم دختره پررو قربتی دروغگوووو ولی لیمومی سر کوچه ماس من سالها رژیم ورز ...

غفاری افتضااااااااااااااحه

من 8 میلیون پول دستگاه لاغریش هم دادم 

دریغ از یک سانت 

دروغگوووووووووووووووو   کلاهبردار

الانم داره با پول ما دبی عشق و حال میکنه 

خدایااااا شکرت     
غفاری افتضااااااااااااااحه من 8 میلیون پول دستگاه لاغریش هم دادم  دریغ از یک سانت  د ...

دقیقا

میدونی من کجا فهمیدم خیلی کثیفه؟

من ازش رژیم کتو گرفتم،بعد یادمه هی میذاشت اره من تازه برای بار اول میخام امروز کتو بگیرم...

بعد من با کتو معده دردی گرفتم ۵ روز بستری شدم

خلاصه چند روز پیش بعد ۲ سال دیدم دوباره استوری گذاشته من تا حالا کتو نگرفتم بریم ببینیم چجوریه!

میگن دروغگو کم حافظه میشه

دختره پررو دروغگو،فقط با اینستا و پول دادن معروف شد