2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید کیا ژل لب زدن🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1999 بازدید | 51 پست
فدای تو عزیزم، مبارکت باشه، شبت خوش    

مرسی عزیزم 💞

شب خوش💋

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز اولی که ژل زدم لبام اندازه لب شتر شده بود گریه میکردم که چرا ژل زدم😂😂😂😂 فک کردم همون‌جوری میمونه 

برا من خونمرده شده بود و قرینه نبود.بعد از چندروز فرمش معلوم میشه 

من 1.5 زده بودم همش رفت می‌خوام دوباره بزنم

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

روز اولی که ژل زدم لبام اندازه لب شتر شده بود گریه میکردم که چرا ژل زدم😂😂😂😂 فک کردم همون‌جوری می ...

پیشاپیش مبارکه عزیزم

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

سلام دخترا 

امروز حس میکنم لبام میسوزه پنج روز میگذره از ژل لبم 

چرا میسوزه 🥺☹️کسی نمیدونه

شانس من دکترم امروز نبود باید فردا برم پیشش