2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه..

اگه دوستش داشته باشی یکیو..رازداری کنی بهتره

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
پس چرا مشاورا میگن مشکلاتتون بذارید بین خودتون بمونه خودتون حلش کنید یعنی از این به بعد کوچیکترین چی ...

اشتباه محض بری بگی

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
پس چرا مشاورا میگن مشکلاتتون بذارید بین خودتون بمونه خودتون حلش کنید یعنی از این به بعد کوچیکترین چی ...

نه بابا..

بها میگن دهن لق..

از اونورم دعوا زیادتر میشه 

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

نه اصلا خانواده ها وسط نکشین هرچی شد مشاور اگر خییلی حادشد خانواده

متوجه نشدم موضوع بحث چی بوده؟بستگی داره چه اخلاق و اشتباهی مدنظر باشه

خیانته چتی  در حالی که خانوادش یجورن بجا کمک فقط تورو مقصر میکنن نه پسرشونو

نه مشکلات کوچیک رو که ادم باید خیلی پخمه باشه که بره جایی بگه 

آخه حرفایه این خانم منو بدجور برد تو فکر 

ببین اگه اینجور جواب مادرشوهر بدی و بری بدیاشو بگی که ثابت کنی از قبل ازدواج این اخلاقارو داشت تنها چیزی که نصیب میشه اینکه توی یه دعوای لفظی بردی ولی از اون طرف اعتماد شوهرتو از دست میدی و این شروع فاجعه برا زندگیته دیگه هیچ حرف خصوصی پیشت نمیزنه شده به همسایه بگه به تو نمیگه و این خیلی بده

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما
2790
2778
2791
2779
2792