2777
2789
عنوان

نمیتونم باکسی ارتباط بگیرم

311 بازدید | 27 پست

حس میکنم تنهایی اروم ترم  ادمارو نمیتونم تحمل کنم😓 هیچکس صاف و ساده دل نیست بجز ادمای اندکی ک باهاشون درارتباطم..  بقیشون دو رو  حسود بدجنس...    عالم دیگه دنیای هست بدون دورویی بدون دروغ   بدون دل شکستن  .. چقد لذت بخشه مگه نه😊😊  

منم همینطورم کلا تنها نیستی 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عین من

تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡

عزیزم شما الان دارین گند میزنین تو چرخه انرژیتون...بهتره بگی آدمای خوب زیادن ولی بدم هست...مثبت باش

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃
منم همینطورم کلا تنها نیستی 

😍🙏🏻  خداروشکر  پس...  با دوستا همسر خانوادگی در ارتباطیم حس میکنم خانوماشون کمی حسودن نمیتوتم تحملشون کنم یا خواهر شوهرم  انگار بزور باهام خوبه واقعا میفهمم دلی نیس😞چ دنیاییه خدا

منم مثل تو💜

اونقد مهربون و دلسوز بودم و مظلوم ک بارها ب خاطر همین موضوع کلی غصه خوردم و دلم گرفت ولی یاد گرفتم ک مهربونی خیلی کمترش کنم حداقل برای کسی مهربون باشم ک لیاقت خوبی های منو داشته باشه 🙂

اخه نمیشه همرو کنار زد🥺

ولی من زدم 

وقتی دیدم واسه من و خانوادم احترامی قائل نیستن و به خودشون جرات میدن هر رفتار ناشایستی داشته باشن منم باهاشون قطع ارتباط کردم فقط در حد سلام علیک 

الان روحم سالمتره 

نمیگم با هیچ کس معاشرت نداشتن خوبه ولی اگه حتی یه نفر رو داری که باهات خوبه کافیه.

بقیه بیخودین

منم مثل تو💜 اونقد مهربون و دلسوز بودم و مظلوم ک بارها ب خاطر همین موضوع کلی غصه خوردم و دلم گرفت و ...

خیلی سخته کنترلش🥺 میدونی این دل مهربون اگ اینجا بکارمون نیاد همش دنیای دیگه جبران میشه 

😍🙏🏻  خداروشکر  پس...  با دوستا همسر خانوادگی در ارتباطیم حس میکنم خانوماشون کمی حس ...

اشکال ندارع منم آدم های حسود کنارم دیدم ولی کنارشون گذاشتم ارتباطمو کم کردم من دختر دوست بابام خیلی وضعیت باباش عالیه وضعیت ما بد نیست اما به هرحال اراده کنه همه چی داره ولی واقعا نمی‌فهمیدم چرا اینقدر بهم حسودی میکرد 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

2790
2778
2791
2779
2792