کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔
تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡
عزیزم شما الان دارین گند میزنین تو چرخه انرژیتون...بهتره بگی آدمای خوب زیادن ولی بدم هست...مثبت باش
💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم: ««یک نامرد»» 🙃
اونقد مهربون و دلسوز بودم و مظلوم ک بارها ب خاطر همین موضوع کلی غصه خوردم و دلم گرفت ولی یاد گرفتم ک مهربونی خیلی کمترش کنم حداقل برای کسی مهربون باشم ک لیاقت خوبی های منو داشته باشه 🙂
😍🙏🏻 خداروشکر پس... با دوستا همسر خانوادگی در ارتباطیم حس میکنم خانوماشون کمی حس ...
اشکال ندارع منم آدم های حسود کنارم دیدم ولی کنارشون گذاشتم ارتباطمو کم کردم من دختر دوست بابام خیلی وضعیت باباش عالیه وضعیت ما بد نیست اما به هرحال اراده کنه همه چی داره ولی واقعا نمیفهمیدم چرا اینقدر بهم حسودی میکرد
کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔