2777
2789
عنوان

شب ادراری

3039 بازدید | 130 پست

خانما خستم دیگه خودم خجالت میکشم پسر ۸ سالم رو پوشک کنم هر راهی به ذهنم رسید انجام دادم جواب نگرفتم کسی هست راه حلی بهم بده یا مشکل مشابه منو داشته باشه؟

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببریدش دکتر  یه اسپری میده مصرف کنه درست میشه البته اگر خدایی نکرده کلیه ومثانه سالم باشه

بردم دکتر اسپری داد تاثیر نکرد قرص داد تو دوره مصرف قرص خوبه تا قرص قطع میشه بازم مشکلش شروع میشه

من توصیم دکتره .شوهرمن میگه تا ۱۰ ۱۱ سالگی جامو خیس میکردم چون از پدرم به شدت وحشت داشتم.نمره هام می ...

تو شهرمون روانشناس خوب نداریم ولی پسرم اعتماد به نفس بالایی داره و من یا پدرش هم والدین سختگیری نیستیم

من توصیم دکتره .شوهرمن میگه تا ۱۰ ۱۱ سالگی جامو خیس میکردم چون از پدرم به شدت وحشت داشتم.نمره هام می ...

چطور شوهرتون خوب شد؟ هر شب بود یا گاهی اوقات؟ ببخشید میپرسم آخه تو اطرافیان همچین مشکلی ندیدم و یا اگه هست چیزی نگفتن

خوب سونو کلیه ومثانش سالم بود ؟اسپری رو مرتب مصرف کرد؟

سونو نبردم ولی بقیه آزمایشاتش خوب بود. اسپری رو ۵ ساله بود دکتر داد یادمه هرشب با گریه استفاده میکرد

چطور شوهرتون خوب شد؟ هر شب بود یا گاهی اوقات؟ ببخشید میپرسم آخه تو اطرافیان همچین مشکلی ندیدم و یا ا ...

هر شب نبود گاهی یه شب در میون گاهی هر شب. ولی در هفته دوبار و بوده.شوهرم ریشش چون مدرش و ترس از نمراتش بود مامانش بداش معلم خصوصی میگریه باهاش زیاد کار کرده وقتی نمراتش خوب میشه اعتماد به نفس میگیره میگه کارنامشو که گرفتم دیگه هیج وقت جیش نکرد

روانشناسی کودک