2777
2789
عنوان

شب ادراری

| مشاهده متن کامل بحث + 3039 بازدید | 130 پست
عزیزم روانشناس. شاید ریشه در ترس و اضطراب و وحشت یا خجالت و سرکوبی داره

روانشناس خوب تو شهرمون نیست 

ولی خیلی پسر با اعتماد به نفسی هست فکر نمیکنم ترس و... دلیل شب ادراریش باشه

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 
هر شب نبود گاهی یه شب در میون گاهی هر شب. ولی در هفته دوبار و بوده.شوهرم ریشش چون مدرش و ترس از نمرا ...

چه جالب 

پسرم هر شب خیس میکنه هرچی فکر میکنم نگرانی از چیز خاصی هم نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سونو نبردم ولی بقیه آزمایشاتش خوب بود. اسپری رو ۵ ساله بود دکتر داد یادمه هرشب با گریه استفاده میکرد

خودت به دکتر پیشنهاد بده براش سونو بنویسه اگر دکترت خوب نیست  عوضش کن . ۵ساله زوده دکتر پسر من تا ۷ سالگی نداد بهش ولی وقتی  مصرف کرد خوب شد الان چن ساله دیگه تکرار نشده

جدیدا این مشکل را پیدا کرده یا اینکه از نوزادی ادامه پیدا کرده؟

وقتی دو سالگی از پوشک گرفتمش روز و شب دیگه یاد گرفت جیش نکنه ۶ ماه بعد شب شروع کردن به خیس کردن تا الان 

وقتی دو سالگی از پوشک گرفتمش روز و شب دیگه یاد گرفت جیش نکنه ۶ ماه بعد شب شروع کردن به خیس کردن تا ا ...

بعد اون شش ماه چه اتفاقی  افتاد ؟ من از ۳ سالگی که پسر دومم به دنیا اومد شب ادراری شروع شد

خودت به دکتر پیشنهاد بده براش سونو بنویسه اگر دکترت خوب نیست  عوضش کن . ۵ساله زوده دکتر پسر من ...

اسپری رو چند دوره استفاده کردید؟ شهرمون کوچیکه دکترای خوب ندارن دکتر پسرم بهترین دکتر اطفال شهرمون هست 

چند ماهه درگیر نوزاد جدید شدم نتونستم بچم رو دکتر ببرم این بار بردم میگم سونو بنویسه

وقتی دو سالگی از پوشک گرفتمش روز و شب دیگه یاد گرفت جیش نکنه ۶ ماه بعد شب شروع کردن به خیس کردن تا ا ...

استرس نداره؟ 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اون مشکل داره عزیزم،ببر درمانش کن،گناه داره،خودش ام تو روحیه اش بد تاثیر میزاره شبا مایعات کم بده ب ...

دکتر بردم فایده ای نداشت 

خودش مایعات نمیخوره گاهی با حسرت شبها به چای یا آبمیوه و.. نگاه میکنه دلم براش کبابه

مشما زیرش انداختم تاثیر نداره هر شب با شلوار خیس از خواب بلند میشد و نصف شب شستن و تعویض داشتیم مجبورم پوشک کنم 

اسپری رو چند دوره استفاده کردید؟ شهرمون کوچیکه دکترای خوب ندارن دکتر پسرم بهترین دکتر اطفال شهرمون ه ...

واسه پسرم ۲تا نوشت ولی با مصرف  اولی کامل خوب شد دیگه دومی رو مصرف  نکردیم براش 

آره حتما ببرش بزرگ  شده خجالت میکشه برای روحیش خوب نیست

استرس نداره؟ 

اصلا

خیلی ریلکسه 

حتی از خیس کردن هم خجالت و ناراحتی نمیکنه چون دعواش نکردم و گفتم تو مریضی باید سعی کنیم تا خوب بشی 

واسه پسرم ۲تا نوشت ولی با مصرف  اولی کامل خوب شد دیگه دومی رو مصرف  نکردیم براش  آره ...

خداروشکر که پسرتون خوب شد 

آره گاهی دلش میخواد خونه مادرم بخوابه ولی نمیتونه و غصه میخوره

اصلا  خیلی ریلکسه  حتی از خیس کردن هم خجالت و ناراحتی نمیکنه چون دعواش نکردم و گفتم تو م ...

اگه اینجوری باهاش رفتار کنی باید بگم آفرین به شما👏💚

عطاری ،طب سنتی ببین چیا میگه

یه بارم طب سنتی استفاده کن انشاالله خوب میشن

اصلا  خیلی ریلکسه  حتی از خیس کردن هم خجالت و ناراحتی نمیکنه چون دعواش نکردم و گفتم تو م ...

بعضی از بچه ها حجم مثانه کوچک هست و کم کم رشدش کامل میشه به خصوص اگه کسی از خانواده سابقه شب ادراری داشته باشه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
بعضی از بچه ها حجم مثانه کوچک هست و کم کم رشدش کامل میشه به خصوص اگه کسی از خانواده سابقه شب ادراری ...

تو روز عالیه حتی میتونه ساعتها ادرارش رو کنترل کنه ولی شب ...

من خودم شب ادراری داشتم ولی نهایت تا سن ۶ سال 

پسرم ۸ سالشه و روز بروز بدتر میشه