2821
2789
عنوان

کمکم کنید

137 بازدید | 9 پست

سلام ما خونمون به باغمون وصله و روبه روی خونه ی ما دو تا خونه خرابه هست ... ولی خونه ما تازه ساخته تو این چند سال هیچ اتفاقی نیفتاده و هیچ مشکلی نداشتیم اما از وقتی تو صفحات مجازی و تو گروه ها ی عجیب درباره مراسمات ج..ن و ارواح عضو شدم همه چی تغییر کرده .... مثلا برنامه هفتگی داداشم که با چسب رو دیوار چسبونده بود خود به خود نصف شب وقتی بیدار بودم کنده شد .. همون قسمتی که خود به خود کنده شده بود گچ دیوار چسبیده بود ... یا امروز صبح وقتی حموم رفتم و فکرش بودم یک سایه سیاه دیدم از دستشویی رد شد 

تروخدا گزارش نزنید بگید چیکار کنم ؟ باور کنید همش واقعیه برم پیش دعا نویس ؟

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خیالتی شدی عزیز امکان نداره 

اینکه یک کاغذ خود به خود از دیوار کنده بشه خیالیه؟

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

ابجی جان پشت دیوار خالیه هوا رطوبت داره گچ نم گرفته و چسب ول شده . اینا چیه داری میگی اخه 

نمبدونم چرا اینجوری شدم 

نه عزیزم رطوبتی نیست که پشت همون دیوار یک اتاق هست 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792