2777
2789
دقیقا مثل من..رفتم و باهاش بسازم ولی نشد و حالا میخوام جدا شم..حقش بوده اون زنیکه چی بسرش اومد؟

کل خاندان تردش کردن، زن برگشته پیش خانوادش میگن اینقدر کتک خورده روانی شده... آخه به یه فلاکت و دربه دری افتاده بودن میگن به عنوان فقیر از بهزیستی بهشون کمک میکردن اوضاشون خیلی خراب شده بوده الانم داییم معلوم نیست کجاست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کل خاندان تردش کردن، زن برگشته پیش خانوادش میگن اینقدر کتک خورده روانی شده... آخه به یه فلاکت و دربه ...

ما هم خیلی زندگی خوشی داشتیم..زنداداشم اومد وسط زندگیم و نابودش کرد..من الان بچم تو بغلم خوابه و دارم ب اینده نامعلومم فکر میکنم و ب اینکه خدا چجوری جوابشون میده..و با حرفات امیدوار شدم پس حق منم میگیره عدالتی هست,😔😔😔

ندیدن که... دختره قبل این زندگیش خیلی خوب بود وضعشون هم خوب بود،،، اصلا یه چیز عجیب غریب شده بوده زن ...

برادرم وقتی شنیده بود زندگیشون چطوره رفته بود بهشون کمک کنه میگفت مثل سومالی ها زندگی میکنن درو همسایه هابهشون کمک میکردن تازه زن اولش نمیدونم چطور دلش اومده بود،،،! دوتا دخترا رو داده بود دست داییم برادرم میگفت بچه ها انگار چند سال بود حموم نرفته بودن  

منم خیلی خلاصه گفتم بخدا..اگر بخام تک ب تک بگم یه کتابه خودش..😔انشالله نابود بشن بحق حضرت زهرا

سلام عزیزم.  چیکار کردی؟؟ شوهر منم با زن داداشم در حد چت بهم خیانت کردن با اینکه زود فهمیدم و چندسال گذشته ولی داغونم. فراموش نمیکنم . تو رو خدا یه خبر از خودت بده